16 / 04 / 2024

leventlife

leventlife

İstanbul'un iş ve yaşam merkezi olarak bilinen Levent'te yükselen LeventLIFE, Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından 100 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçiyor.

LeventLife'a 100 milyon dolar yatırım yapıldı!

İstanbul’un iş ve yaşam merkezi olarak bilinen Levent’te yükselen LeventLIFE, Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından 100 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçiyor.

LeventLİFE projesini uluslararası ödüllü mimar Roger Klein tasarlıyor!

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortak girişimi ile hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in ana lobileri, sosyal ve ortak alanları dünyaca ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak.

LeventLIFE projesi ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak!

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortak girişimi ile hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in ana lobileri, sosyal ve ortak alanları dünyaca ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak.

LeventLIFE projesinde teslimler Aralık 2017'de!

2 kule halinde inşa edilen LeventLIFE projesi Baray İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. LeventLIFE projesinde daire fiyatları 817 bin 500 TL'den başlıyor.

LeventLIFE projesinde 817 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla!

LeventLIFE projesi, LeventLIFE Office ve LeventLIFE Residence II olmak üzere 2 farklı kuleden meydana geliyor. Konut kısmında yer alan dairelerin fiyatları 817 bin 300 TL'den başlıyor.

LeventLIFE Residence II'de rezidans daireler 375 bin dolara!

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı imzasıyla 2 kule halinde hayata geçirilen LeventLIFE'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

LeventLIFE Residence II'de 375 bin dolara rezidans daireler!

Rezidans daire fiyatlarının 375 bin dolardan başladığı LeventLIFE Residence II projesinde teslimler 2016 yılında yapılacak. Projenin ofis kısmında ise fiyatlar 772 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE projesinde 772 bin dolara ofis, 375 bin dolara rezidans daire!

Rezidans daire fiyatlarının 375 bin dolardan başlangıç gösterdiği LeventLIFE projesinde ofislerin fiyatları ise 772 bin dolardan başlıyor. Projedeki her iki kule de 2016'da teslim edilecek.

LeventLIFE Office projesinde 776 bin dolara satılık ofis!

LeventLIFE projesi kapsamında LeventLIFE Office kısmında yer alan ofislerin fiyatları 776 bin dolardan başlıyor. LeventLIFE Residence II kulesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 375 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE'ta daire fiyatları 375 bin dolar!

LeventLIFE projesi Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje 144 konutluk LeventLIFE Residence II ve 64 ofislik LeventLIFE Office olmak üzere iki kuldeden meydana geliyor.

LeventLIFE Residence II'de 375 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

LeventLIFE projesindeki LeventLIFE Residence II kısmında yer alan rezidans dairelerin fiyatları 375 bin dolardan başlıyor. LeventLIFE Office kulesinde ise ofis fiyatları 772 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE ofislerinde 772 bin dolara, konutlarında 375 bin dolara!

LeventLIFE kapsamında yer alan LeventLIFE Residence II kulesindeki dairelerin fiyatları 375 bin dolardan ve LeventLIFE Office kısmında kalan ofislerin fiyatları 772 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE rezidans dairelerinde 375 bin dolara! Ofislerde 772 bin dolara!

LeventLIFE projesinde yer alan LeventLIFE Residence II kısmındaki dairelerin fiyatları 375 bin dolardan başlarken LeventLIFE Office kısmında ise fiyatlar 772 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE Residence II'de 2016 sonu teslim daireler 375 bin dolara!

Daire fiyatlarının 375 bin dolardan başladığı LeventLIFE Residence II projesinde teslimler 2016 yılının sonunda yapılacak. LeventLIFE Office kısmında ise fiyatlar 772 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

leventlife Haberi

leventlife

İki kule şeklinde yükselen proje, 144 rezidans ve 64 ofisten oluşuyor. A+ ofis ve rezidans ayrıcalığına sahip LeventLIFE'da teslimler 2016 yılı sonunda başlıyor. Yüzde 50'si satılan ve fiyatları 375 bin dolardan başlayan proje banka kredisine de...