26 / 04 / 2024

Leyla Özdemir

Leyla Özdemir

Alışveriş merkezi ve 4 ofis kulesini bünyesinde barındıran Ümraniye Tepeüstü 'ndeki Buyaka, 3. yıldönümünü ulaştığı 9 milyon ziyaretçiyle kutluyor.

Buyaka AVM 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedefliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan, lokasyonu, marka karması, modern mimarisi ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Buyaka 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedeflediğini açıkladı.

Akçay Özdemir Country'de hemen teslim daireler!

Özdemir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Özdemir Country projesinde toplam 198 adet daire bulunuyor. Fiyatların 80 bin TL'den başladığı proje 8 bloktan oluşuyor.

Akçay Özdemir Country'de 3+1 daireler 330 bin TL'ye!

Daire alanlarının 31,74 metrekare ile 189,72 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede 1+0'dan 4+1'e kadar daireler yer alıyor. Balıkesir'de inşa edilen Özdemir Country'de 198 adet daire bulunuyor.

Mehmet Özdemir Nebioğlu İlkokulu inşaatını inceledi!

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma’ya bağlı Nebioğlu beldesinde ziyaret bulundu.

Balıkesir Özdemir Country'de daireler hemen teslim! 80 bin TL'ye!

Özdemir İnşaat tarafından Balıkesir Akçay'da hayata geçirilen projede toplamda 198 adet daire yer alıyor. Fİyatlara yüzde 1 KDV dahil edilen Özdemir Country'de teslimler hemen yapılıyor.

Özdemir Country'de stüdyo daireler 80 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV'yle!

Balıkesir Akçay'da inşa edilen Özdemir Country'de fiyatlar yüzde 1 KDV'li olarak 80 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Özdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Özdemir Country'de 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 80 bin TL'den başlangıç gösteren daire fiyatlara yüzde 1 KDV dahil ediliyor.

Özdemir Üçler İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Üçler İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Özdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Selçukhan Caddesi'nde kuruldu.

Leyla Yücel: İnsanlar rezidans yaşamdan sıkılacak!

Alkor Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve mimar Leyla Yücel'e göre insanlar ileride rezidans yaşamından sıkılıp doğayla iç içe olan evlere dönecekler.

Özdemir Çakacak açılış öncesi Anamur'da inceleme yaptı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını yapacağı "KKTC'ye Su Temin Projesi" töreni öncesinde Anamur ilçesinde incelemelerde bulundu.

İşte Bestemsu Özdemir'in Göktürk'teki evi!

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un “Arka Pencere” filmini hatırlatıyor. Özdemir, o evin hikayesini InStyle Home dergisine anlattı.

Bakırköy Leyla Gencer Sanat Merkezi 16 Ekim'de açılıyor!

Bakırköy Belediyesi'nin yaptırdığı Leyla Gencer Opera ve Sanat merkezi 16 Ekim'de sezonu açıyor. Yeni Sanat Danışmanı Arda Aydoğan, "Bu salon Bakırköy'ü İstanbul'un gözde ilçelerinden biri haline dönüştürecek." diyor.

Keleşoğlu Holding Bilge Özdemir ile çalışacak!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding'in, 'Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü' görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi.

Bilge Özdemir Keleşoğlu Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding’in, ‘Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü’ görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi. Bilge Özdemir, Deniz İstanbul projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

Leyla Özdemir Haberi

Leyla Özdemir

Buyaka Alışveriş Merkezi Müdürü Leyla Özdemir, "Her yıl daha da artan aylık ortalama 670 bin ziyaretçi ağırlıyoruz. 2014 yılında hedefimiz olan 360 milyon TL ciro ve yıllık 9 milyon liralık ciroyu yakaladık. Dolayısıyla cirosal anlamda da kapı girişlerinde de hedeflerimize ulaştık. 2015 yılsonu hedefimizi ise yıllık 9.5 milyon ziyaretçi sayısına ve yıllık 400 milyon TL ciroya ulaşmak olarak belirledik" dedi. 



Yeni...