24 / 04 / 2024

lider centrio nerde

lider centrio nerde

Lider Centrio nerede sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor, projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kılıç tarafından kuruldu.

Volony Ömerli Malikaneleri nerde?

Volony Group tarafından inşa edilen Ömerli Malikaneleri projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, 100.000 metrekare arazi içerisinde yükselen Volony Ömerli Malikaneleri nerde? İşte projeye ilişkin tüm detaylar... 

Renault Express Van'ın fiyatları açıklandı! İşlevsel özellikleriyle sektörün lider ticari araçlarından birisi!

Renault Express Van, sektörün lider ticari araçlarından birisi olarak tanıtıldı. İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bu araç için fiyatlar açıklandı. İşte ayrıntılar...

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Oymacı tarafından kuruldu.

Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sunan hazır beton sektörünü 2022 yılı özelinde kapsamlı olarak analiz eden “Hazır Beton Sektör Raporu”nu yayımladı. Rapora göre Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Migros'ta et ve tavukta yüzde 27'ye varan indirim! Köfte, kanat, dönerde dip fiyatlar! 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros Market'te et, tavuk, balık ürünlerinde yüzde 27'ye varan indirim fırsatı başladı. Köfte, kanat, dönerde dip fiyatlar! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

İstanbul'da 2022'de en çok o ilçede konut satıldı! 40 bin konut satışıyla 2023'te de lider olacak!

İstanbul’da en çok konut satışının yapıldığı ilçeler sıralamasında son senelerde zirveye yerleşen Esenyurt'un 2023'te de lider olması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Peugeot, B segment elektrikli satışlarında 2022 yılını Avrupa'da lider tamamladı!

Peugeot tarafından yapılan son dakika açıklamasında şirketin elektrikli B segment satışlarında 2022'yi Avrupa’da lider olarak tamamladığı belirtildi.

Arçelik’te dikkat çeken büyüme! Lider beyaz eşya markası Arçelik, Whirlpool'un Avrupa iştiraklerini bünyesine katıyor

Beyaz eşyada lider markalardan olan Arçelik, büyüme yolculuğunda bir adım daha atıyor. Şirket, dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden olan Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirer tarafından kuruldu.

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Ulaş Kılıç tarafından kuruldu.

lider centrio nerde Haberi

lider centrio nerde

İzmir Bayraklı'da 55 bin metrekare brüt inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Lider Centrio Lider İnşaat imzası taşıyor.


10 katlı 3 blok halinde inşa edilen Lider Centrio home ofis ve mağazalardan meydana geliyor. Lider Centrio nerede? sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor.


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ofislerin yer aldığı Lider Centrio'da 6 bin 900 metrekarelik serbest dolaşım alanı mevcut. 


Lider Centrio'da ;

1 oda 1 salon home ofisler 350 bin liradan,

2 oda 1 salon home ofisler ise 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


İzmir Lider Centrio'da 290 home ofisin yanı sıra 43 mağaza da bulunuyor. Proje kapsamında yer alan home ofislere ve mağazalara banka kredisi ile sahip olunabiliyor.


Lider Centrio nerede?


Lider Centrio nerede: Lider Centrio konum olarak Bayraklı Adliyesi'nin karşı...