26 / 04 / 2024

liva turkuaz kiralık

liva turkuaz kiralık

Sinpaş Yapı imzasıyla yükselen Liva Turkuaz projesinde ''Liva'yla tanışın evinize hemen taşının'' kampanyası başladı. Projede toplam 824 adet daire yer alıyor.

Sinpaş Liva 40 yılın fırsatı için son 2 gün!

Daire teslimleri hemen yapılan Sinpaş Liva 40 yılın fırsatı için son 2 gün. Satışları devam eden projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 401 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sinpaş Liva Evleri 40. yıl kampanyası!

Satış süreci devam eden Sinpaş Liva Evleri 40. yıl kampanyası kapsamında son 40 ev. Daire teslimleri hemen yapılan projede konut fiyatları 362 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor.

Liva Turkuaz'da büyük Ramazan indirimi!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan Liva Turkuaz projesinde 875 daire bulunuyor. Projede Ramazan ayına özel göl manzaralı evlerde 25 bin TL'lik indirim yapılıyor.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire!

Proje Boğaziçi Köprüsü' ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Liva Turkuaz satış ofisi iletişim!

Sabiha Gökçen Havalanı'na 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Liva Turkuaz satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Liva Turkuaz Sultanbeyli ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 824 adet daire yer alıyor. Proje Sabiha Gökçen Havalanı'na 10 kilometre bulunuyor. Peki Liva Turkuaz Sultanbeyli ne zaman teslim?

Liva Turkuaz Sinpaş güncel fiyatları!

Sabiha Gökçen Havalanı'na 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 824 adet daire bulunuyor. Liva Turkuaz Sinpaş güncel fiyatları 2+1'lerde 450 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık!

Sinpaş Liva Turkuaz satılık dairelerin büyüklükleri 53 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de, Sinpaş Yapı imzası ile inşa ediliyor .

Sinpaş Liva Turkuaz 40. yıl kampanyası! hemen teslim!

İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli 'de yer alan Sinpaş Liva Turkuaz projesi daire büyüklükleri 53 metrekare ile 214 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Sultanbeyli Liva Turkuaz satılık!

Sultanbeyli Liva Turkuaz satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 824 adet konuttan meydana gelen Sultanbeyli Liva Turkuaz projesinin ikinci etabında teslimlerin 2015 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor

Sinpaş Liva Turkuaz ulaşım!

Sinpaş Liva Turkuaz ulaşım ve adres bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Sinpaş Liva Turkuaz Sultanbeyli'de satış listesine göre fiyatlar 170 bin lira ile 505 bin 500 lira arasında değişiyor...

Liva Turkuaz görselleri!

Liva Turkuaz görselleri için haberimizi inceleyebilirsiniz. 7 farklı isimle gruplandırılan evlerden oluşan ve Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede daire fiyatları 1+1'lerde 170 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Fatih'te kiralık ev bulamayan Suriyeliler Sulukule'ye taşınıyor!

Savaştan kaçan Suriyelilerin çoğu Fatih'e yerleşti ancak Fatih'te kiralık ev bulamayan ve maddi durumu biraz daha iyi olan Suriyeliler Sulukule'de ev kiralıyorlar. Kiralanan evleri çoğunlukla iki aile paylaşıyor..

Sinpaş Liva satılık!

Sinpaş Liva satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 170 bin TL' den başlayarak yükseliyor. 2014 Kasım' da teslim edilecek olan Sinpaş Liva Evleri Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor...

Bağdat Caddesi'nde kiralık daireler tükendi!

Kentsel dönüşüm yasası ile müteahhitlerin ilgi alanına giren Bağdat Caddesi ve çevresinde adım başı inşaat yükseliyor. Kiralık daireler müteahhitlere verilince kiralık daire bulmak zorlaştı, fiyatlar uçtu..

liva turkuaz kiralık Haberi

liva turkuaz kiralık

Toplam 824 adet daireden oluşan  Liva Turkuaz projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin alanları  53 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor. 


Proje, Sabiha Gökçen Havalanı'na 10 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yükseliyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz projesinin ortak kullanım alanları arasında,fitness center, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve güvenlik, sauna, tenis kortu, Türk hamamı, otopark bulunuyor. 


Liva'yla tanışın evinize hemen taşının!

Liva'yla tanışın evinize hemen taşının sloganıyla başlayan kampanya kapsamında, yüzde 1 peşinat, yüzde 12 peşin indirimi ve 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. 


Liva Turkuaz iletişim;

Telefon: 444 19 74

Web: http://www.sinpasliva.com.tr/

Öznur...