25 / 04 / 2024

Loda Mobilya üsürnleri

Loda Mobilya üsürnleri

Modern çizgisi ile Loda, modüler ve konsept mobilyalarıyla zamanın yeniliklerini yansıtmaya devam ediyor. Mobilya sektörünün kalbi olan Bursa’da gün geçtikçe artan satış grafiğiyle şehri retroyla buluşturuyor.

Mobilya sektörü finansmana erişimde sıkıntı yaşıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, Merkez Bankası’nın miktarsal sıkılaştırma ve seçici kredi politikalarını yorumlayarak, “Kredi musluklarının çok acil bir şekilde açılması gerekiyor” dedi.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

Koronavirüs mobilya tercihlerini de değiştirdi!

Koronavirüsle mücadele sürecinde evlerde geçirilen zamanın artmasıyla mobilyalarda değişim talepleri hızlandı. Atia, MAG Mobilya Dekorasyon için bu süreci değerlendirdi.

Mobilya sektörü KDV müjdesiyle hareketlendi!

Mobilyadaki KDV indirimi yüzde 18'den yüzde 8'e indirildi. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, mobilya sektöründeki satışlarda yüzde 20'lik bir artış beklendiğini söyledi. 

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

2019 yılının ilk çeyreği olmadan 3 mağaza açacaklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Torbalı'ya Mobilya OSB sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, Ege Bölgesi'ndeki mobilya sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Kaya, Torbalı'da Hazine'ye ait 830 dönümlük bir araziye Mobilya OSB kurulacağının sözünü verdi. 

İpek Mobilya süper teşvikle yeni bir tesis kuracak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nden yararlanacak 19 firma arasında bulunan İpek Mobilya (ÇİNKOM AŞ) alacağı teşvikle çinko metal üretecek bir tesis kurarak, yaklaşık 400 milyon dolarlık ithalatın önüne geçilmesini sağlayacak.

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. Seda Toper 20 bin TL sermaye ile bugün tarafından kuruldu. 

Mobilyada KDV indirimi için son gün yarın!

Üreticiye derin bir nefes aldıran bu geçici indirimin, sektöre ciddi bir moral ve motivasyon sağladığını dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Karaçak, yapılan iyileştirme oranlarının, satışları olumlu yönde etkilediğini belirterek bu indirimin talebi ve alım gücünü arttırdığını söyledi.

Loda Mobilya üsürnleri Haberi

Loda Mobilya üsürnleri

Modern çizgisi ile Loda, modüler ve konsept mobilyalarıyla zamanın yeniliklerini yansıtmaya devam ediyor. Mobilya sektörünün kalbi olan Bursa’da gün geçtikçe artan satış grafiğiyle şehri retroyla buluşturuyor. Milano, Floransa ve Barcelona gibi Retro mimarisinin ön plana çıktığı şehirlere artık Bursa’da eklendi. Renkli, modern ve bir o kadar kullanışlı olan retro stiller, son dönem lüks daire seçiminde trend olarak ön plana çıkıyor. Genelde masif ahşap, ceviz gibi malzemelerin kullanımı ile hayat bulan yaşam alanları, talep arttıkça lüks projelere dâhil edilmeye başlandı. Loda mobilya, minimalist bir çizgiyle oluşturulan dairelere yepyeni bir boyut kazandırıyor.


 “Yerli ve kaliteli marka algısı, gurur kaynağı”

Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak açıklamasında “Günümüzde değişen yaşam alışkanlıklarımıza en hızlı adapte olan markalar ön plana çıkıyor artık. Kendini yenileyebilen, en...