28 / 03 / 2024

lojistik köy samsun

lojistik köy samsun

Tekkeköy ilçesi Aşağıçinik mahallesinde yaklaşık 680 dönümlük arazide yapım çalışmalarına başlanılacak olan Lojistik Köy Projesi 43 Milyon 586 bin 795 Euro'ya mal olacak.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Samsun uluslararası lojistik merkez olmaya aday!

Samsun; denizhava, demiryolu ve karayolu gibi alternatifli ve gelişmiş ulaşım altyapısı, limanları, serbest bölgesi, lojistik köyü, 5 adet organize sanayi bölgesi, gelişmiş sanayi altyapısı ve geçmişten gelen ticaret geleneği ile bölgenin dünyaya açılan kapısı konumunda...

Samsun Lojistik Köy Mart ayında hazır!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, lojistik köy projesinin Mart ayında hazır olacağını söyledi.

Samsun Lojistik Köy projesi tanıtıldı!

Samsun'da hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek intermodal lojistik merkezi “Lojistik Köy”ün tanıtımı gerçekleşti.

Samsun Lojistik Köy'ün inşaatında sona gelindi!

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye Ekonomi Bakan Yardımcısı Konstantine Megrelişhvili, Acara TSO Başkanı Tamaz Shavadze ve beraberindeki heyet Samsun'daki Lojistik Köy’ü gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Samsun Lojistik Köy şantiyesinde 300 kişi çalışıyor!

Samsun Tekkeköy'de inşa edilen Lojistik Köy Projesi'nin şantiyesinde 300 kişi çalışıyor. Şantiyenin tek kadın çalışanı olan makine mühendisi Esra Kendüzler, "İnşaattakiler bana 'süslü şef' " dedi. 

Samsun Lojistik Köy projesinde son durum!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı hızla devam eden Lojistik Köy projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Tekkeköy Türkiye'nin 4'üncü lojistik üssü oluyor!

Samsun ve Tekkeköy ekonomisine, istihdamına büyük katkı sağlayacak dev yatırımlar arasında ilk sıralarda yer alan “Lojistik Köy”de sona yaklaşıldı.

Bilecik Lojistik Köy Projesi 2019'a kadar tamamlanmış olacak!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımına başlanılan ve ilk etap çalışmaları sona eren Lojistik Köy projesinin 2019'a kadar tamamlanmış olacağı açıklandı.

Samsun Lojistik Köy Projesi 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Uluslararası bir lojistik merkezi olmaya aday olan Samsun Lojistik Köy Projesi ile 3 bin kişiye iş imkanı tanınacak. 5 kamu kurumunun ortaklığında yapılan projenin 45 milyon avro bütçesi bulunuyor.

Devlet Demiryolları'nın lojistik köy projesi TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Devlet Demiryolları tarafından açıklanan lojistik köy projesi hakkında soru önergesi hazırlayarak, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

lojistik köy samsun Haberi

lojistik köy samsun

Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğü, Tekkeköy Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Merkez Organize Sanayi Bölgesi ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın da işbirliği ve destekleriyle Tekkeköy ilçesi Aşağıçinik mahallesinde yaklaşık 680 dönümlük arazide yapım çalışmalarına başlanılacak olan Lojistik Köy Projesi 43 Milyon 586 bin 795 euroya mal olacak. Samsun’u uluslararası bir lojistik merkez yapmayı amaçlayan proje, bölgede yer alan firmalara lojistik depo imkânı sağlayarak, bölgesel rekabet edilebilirliği destekleyecek.


Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nda müteahhit firmaya yer tesliminin yapıldığı Lojistik Köy Projesi İnşaat Bileşeni Açılış Toplantısı’nda konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Lojistik Köy Projesi’nin bir an önce hayata geçmesini temenni ettiğini belirterek, “Samsun için bugün önemli bir gün. Bu projeye start verileli 4 yıl oldu. Avrupa...