18 / 04 / 2024

Lokum Evler konum bilgisi

Lokum Evler konum bilgisi

Lokasyona göre Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta yer alana projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Tuzla Lokum Evler kampanyalı ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinat ödenebiliyor.

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan projede nakitte yüzde 15 indirim avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Lokum Evler güncel ödeme planı!

Toplam 52 bin 777 metrekare arsa üzerine yayılan proje konum bilgisine göre AVM’lere 6 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lokum Evler güncel ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Lokum Evler Tuzla iletişim bilgileri!

Konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 52 bin 777 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Lokum Evler Tuzla iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 420 0 556 olarak belirlendi.

Lokum Evler satılık!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Lokum Evler satılık daireler için 60 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Lokum Evler Rezidans satılık!

Lokum Evler Rezidans satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lokum Evler ‘de 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri yer alıyor.

Lokum Evler Rezidans ev fiyatları!

Lokum Evler Rezidans ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı değişiklik gösteriyor. DKY İnşaat Lokum Evler Rezidans projesi 722 adet konuttan meydana geliyor.

DKY inşaat Lokum Evler projesi!

15 ve 17 katlı 7 blok halinde inşa edilen DKY inşaat Lokum Evler projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

DKY İnşaat Lokum Evler'de 1,999 TL'den başlayan taksitlerle!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede satış süreci devam ediyor...

Tuzla Lokum Evler'de yüzde 24 indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede peşin alımlarda yüzde 4 ek indirim avantajı da bulunuyor.

Lokum Evler projesinde yüzde 24 indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede peşin alımlarda yüzde 4 ek indirim avantajı da bulunuyor.

Lokum Evler Tuzla ödemeleri!

Lokum Evler Tuzla ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 722 adet konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler projesinde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Lokum Evler Tuzla projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı Ortaklığıyla 722 konuttan meydana geliyor. Peki Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Tuzla Lokum Evler ödeme koşulları!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı Ortaklığı imzası ile yükselen Lokum Evler İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. 7 blok halinde inşa edilen Tuzla Lokum Evler ödeme koşulları haberimizin içinde yer alıyor.

Lokum Evler konum bilgisi Haberi

Lokum Evler konum bilgisi

Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje 52 bin 777 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Tuzla Lokum Evler daire alanları

Daire büyüklüklerine göre 1+1'lerin alanları 64.91 metrekare, 2+1'lerin alanları 102.87 metrekare olarak tasarlandı.


DKY Lokum Evler nerede?

Proje İstanbul İl'i, Tuzla Aydınlı'da hayata geçiriliyor.


Tuzla Lokum Evler seçenekleri

Projedeki ev seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Aydınlı Lokum Evler yapımcı firması nedir?

Proje DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Lokum Evler konum bilgisi

Lokasyona göre sahile 8 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika, AVM’lere 6 dakika, üniversitelere 12 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


DKY Lokum Evler fiyat

Konutların fiyatları 404 bin TL'den başlıyor.


Tuzla Lokum Evler kampanyalı ödeme planı!

Yeni yıl kampanyasına göre yüzde 10 peşinat sağlandığında, kalan tutarı teslimden sonra sağlanabiliyor.


Lokum Evler iletişim

0 216 420 0 556