23 / 04 / 2024

Lokum Rezidans lokayson

Lokum Rezidans lokayson

İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen proje toplam 722 adet daireden oluşuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme koşulları kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı!

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye!

DKY İnşaat imzası taşıyan Tuzla Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut...

Tuzla Lokum Evler kroki!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından inşa edilen Lokum Evler Rezidans 722 adet daireden oluşuyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler kroki bilgileri...

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor. 52 bin 777 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede fitness alanı, yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Anahtar teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan projede 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Aydınlı Lokum Evler Rezidans nerede?

Lokum Evler Tuzla'da daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Peki Aydınlı Lokum Evler Rezidans nerede?

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan projede nakitte yüzde 15 indirim avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Tuzla Lokum Evler güncel fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler güncel fiyat listesi...

Lokum Evler Rezidans satış ofisi!

Lokum Evler Rezidans satış ofisi telefon numarası 0216 420 0 556 olarak belirlendi. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

DKY Lokum Evler Rezidans satış ofisi!

DKY Lokum Evler Rezidans satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi. DKY Lokum Evler Rezidans Tuzla'da inşa ediliiyor.

Lokum Evler Rezidans iletişim bilgileri!

Lokum Evler Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi. Lokum Evler Rezidans projesi DKY İnşaat tarafından Tuzla’da inşa ediliyor.

Lokum Evler Rezidans!

Lokum Evler Rezidans projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da inşa ediliyor. Lokum Evler projesinde 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi telefon!

DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Lokum Evler Rezidans projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Lokum Rezidans lokayson Haberi

Lokum Rezidans lokayson

Ortak kullanım alanları arasında projede kuru temizleme, araç yıkama, ev temizliği, resepsiyon, fitness center, yeşil alan, spor alanları ve havuz bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçiriliyor. Proje toplam 53 dönüm arsa üzerinde inşa ediliyor.


Toplam 722 adet daireden meydana geldiği projede dairelerin büyüklerine göre 1+1'lerin alanları 64.91 metrekare iken, 2+1'lerin alanları 102.87 metrekare olarak dizayn edildi.


Ulaşım bilgisi kapsamında Tuzla Lokum Rezidans projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika, Üniversiteler'e 12 dakika, sahile 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.


Lokum Rezidans ödeme koşulları kapsamında taksitlerin 1.481 TL'den başlangıç gösterdiği projede 36 ay vade farksız taksitlendirme sağlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. 


Lokum Rezidans projesinde fiyatlar 1+1 daireler 180...