25 / 04 / 2024

Lokum Rezidans projesi

Lokum Rezidans projesi

İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen proje toplam 722 adet daireden oluşuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme koşulları kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Lokum Rezidans ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında 15 ay kredi firmadan sağlanıyor.

Lokum Rezidans ulaşım bilgileri!

Peşinatta yüzde 15 indirim sağlanan projede toplam 722 adet daire bulunuyor. Lokum Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı!

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye!

DKY İnşaat imzası taşıyan Tuzla Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut...

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

17 soruda Asistanbull Rezidans projesi!

Asistanbull Rezidans projesinde toplamda 91 adet daire yer alıyor. İşte 17 soruda Asistanbull Rezidans projesi...

Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi!

2018 yılı Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşeceği Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi 1,5 ay içerisinde satışa sunulacak.

Beyler İnşaat'tan Bey Rezidans projesi geliyor!

Esenyurt Bey Rezidans projesi Beyler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Bey Rezidans projesinde toplam 290 daire yer alıyor.

Lokum Evler projesi yıl sonu teslim! Peşinat yok!

Lokum Evler projesi yıl sonu teslim ediliyor. İstanbul Tuzla'da yer alan Lokum Evler projesinde kampanya kapsamında sıfır peşinat ve sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi!

Sur Yapı Mirage Rezidans nerede yükseliyor? kime ait? alanı kaç metrekare? teslimler ne zaman yapılacak? İşte 14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi...

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi!

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi Adalar manzarasına sahip 140 daireden meydana geliyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerine yapılıyor olan DKY Sahil Rezidans projesi denize sıfır konumda bulunuyor...

18 soruda Tuzla Lokum Evler projesi!

1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunan proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İşte 18 soruda Tuzla Lokum Evler projesi...

Kastamonu KASKİ otel, AVM, rezidans projesi genişletilecek!

Kastamonu Belediyesi'nin, Olukbaşı'ndaki KASKİ arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı "Otel-AVM-Rezidans" projesi daha kapsamlı bir hale getiriliyor. Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor.

Lokum Rezidans projesi Haberi

Lokum Rezidans projesi

Ortak kullanım alanları arasında projede kuru temizleme, araç yıkama, ev temizliği, resepsiyon, fitness center, yeşil alan, spor alanları ve havuz bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçiriliyor. Proje toplam 53 dönüm arsa üzerinde inşa ediliyor.


Toplam 722 adet daireden meydana geldiği projede dairelerin büyüklerine göre 1+1'lerin alanları 64.91 metrekare iken, 2+1'lerin alanları 102.87 metrekare olarak dizayn edildi.


Ulaşım bilgisi kapsamında Tuzla Lokum Rezidans projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika, Üniversiteler'e 12 dakika, sahile 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.


Lokum Rezidans ödeme koşulları kapsamında taksitlerin 1.481 TL'den başlangıç gösterdiği projede 36 ay vade farksız taksitlendirme sağlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. 


Lokum Rezidans projesinde fiyatlar 1+1 daireler 180...