19 / 04 / 2024

Londra Gatwick seferi

Londra Gatwick seferi

Birleşik Krallık Sivil Havacılık Otoritesi, Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği Londra Gatwick seferi için yer hizmeti operasyonunda incelemelerde bulundu.

İngilizler, İstanbul Havalimanı'nı inceledi!

Birleşik Krallık Sivil Havacılık Otoritesi, Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği Londra Gatwick seferi için yer hizmeti operasyonunda incelemelerde bulundu.

Londra paralı girişle ihya oldu İstanbul ne yapacak?

Gündeme gelen kent merkezlerine paralı giriş uygulamasıyla Londra’da 11 yılda 1.2 milyar sterlin (4.3 milyar TL) gelir elde edilirken, İstanbul’daki sonuçları merakla bekleniyor.

Londra'nın simge binası The Gherkin, 1.1 milyar dolara satıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’nın simge binaları arasında bulunan ve salatalık şeklinde mimariye sahip olan The Gherkin’i, Brezilyalı Safra Group satın aldı. Brezilyalı milyarder Joseph Safra’ya ait olan şirket, bina için 1 milyar 150 milyon dolar ödedi.

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı!

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı. Sık sık İngiltere’ye giden ve ülkeye yaptığı ziyaretlerde artık kendi evinde kalmak isteyen Özkan Uğur, şehrin merkezinde bulunanbir daire satın aldı.

Londra'nın simgesi Tower Bridge'e cam zemin!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın simge yapılarından 120 yıllık Tower Bridge'in 42 metre yükseklikte bulunan seyir kulesi yenilerek, zemininin bir kısmı camla kaplandı. Cam zemin büyük ilgi görüyor...

İzmir, Londra Turizm Fuarı’nda tanıtıldı!

İzmir, İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı’na katıldı. İzmir’in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran mavi renk ağırlıklı standı büyük beğeni topladı.

Londra Dünya Turizm Fuarı başladı!

Antalyalı turizmciler, tanıtım maratonuna Londra Fuarı ile başladı. Heyete Vali Muammer Türker başkanlık ediyor. 6 Kasım'a kadar açık kalacak Dünya Turizm Fuarı'nı her yıl 50 binden fazla kişi ziyaret ediyor.

Dünya Turizm Fuarı Londra'da başladı!

Her yıl 50 binden fazla kişinin ziyaret ettiği Dünya Turizm Fuarı (WTM) İngiltere'nin başkenti Londra'da açıldı. Türkiye fuarda 800 metrekarelik alana kurulu standlarla temsil ediliyor

Ersin Pamuksüzer Londra'da detoks otel açacak!

Ersin Pamuksüzer'in 2005'te kurduğu ve bünyesinde restoran, detoks merkezi ve detoks oteli konseptlerini barındıran The LifeCo, yurtdışına ikinci adımını atıyor. Londra'da bir restoranı olan şirket, 2015 yılında BAE'de detoks oteli açacak.

Londra'daki Plimsoll'un yüzde 15'ini Türkler aldı!

Londra ' daki Plimsoll Building ' e Türk ilgisi patladı. En ucuzu 1.1 milyon pound olan 74 dairelik projenin yüzde 15'ini Türk müşteriler satın aldı...

George Clooney, Londra'dan 40 milyon TL'ye şato aldı!

Lübnan asıllı İngiliz İnsan Hakları Avukatı Amal Alamuddin'le dünya evine giren ünlü aktör George Clooney'nin eşine Londra'nın kırsal kesiminde 40 milyon TL değerinde bir şato aldığı ortaya çıktı...

George Clooney eşine Londra'dan 40 milyon TL'lik şato aldı!

Lübnan asıllı İngiliz İnsan Hakları Avukatı Amal Alamuddin'le dünya evine giren ünlü aktör George Clooney'nin eşine Londra'nın kırsal kesiminde 40 milyon TL değerinde bir şato aldığı ortaya çıktı.

Londra'da havada duran bina binlerce kişinin dikkatini çekiyor!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın turistik semtlerinden Covent Garden'daki "havada duran bina", her gün bu semti gezen binlerce kişinin dikkatini çekiyor.Bina, Time Out dergisinin "Bu hafta Londra'da görülmesi gereken yerler" listesinde ilk sırada yer ald

Londra Gatwick seferi Haberi

Londra Gatwick seferi

İngiliz Sivil Havacılık Otoritesi yetkilileri, sabah saatlerinde kalabalık bir heyetle incelemelerde bulunmak üzere İstanbul Havalimanı'na geldi. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, ilk önce terminal binasında incelemelerde bulunan heyet, THY'nin Londra Gatwick seferi öncesi check-in kontuarları, özel bir şirket tarafından yapılan özel güvenlik kontrolleri, pasaport kontrol noktaları ve yolcu salonlarını da inceledi.

Heyet, daha sonra aprona geçen heyet incelemelerini, park pozisyonunda bulunan Londra Gatwick seferi yapacak THY uçağında devam...