24 / 04 / 2024

Lucıano Frasca

Lucıano Frasca

Sunelectrics Yenilenebilir Enerji Proje ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi, Lucıano Frasca Yönetim Kurulu Üyeliği' nde 50 bin TL sermaye ille 31 Temmuz'da Şişli' de kuruldu.

Mıcroalgaex Bio Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Mıcroalgaex Bio Teknoloji Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gıulıano Regonesı tarafından kuruldu.

Khan Proje Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Khan Proje Yapı Anonim Şirketi Sarıyer'de Turkay Jafarli ve Gıulıano Regonesı ortaklığında kuruldu.

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aslı Ezgi Uçanoğlu, Atakan Özcihan ve Özgür Ozan Uçanoğlu ortaklığında kuruldu.

İtaz Consulting İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İtaz Consulting İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Gıulıano Regonesı, Ivan Sımetovıc ve Valentıno Loforese ortaklığında kuruldu.

Arrıano Frıxıone İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arrıano Frıxıone İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Vural Kılıç tarafından kuruldu.

Mhka Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mhka Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kadri Doğanoğlu ve Mustafa Kocakelçi ortaklığında kuruldu.

Ucn İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ucn İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin Tl sermaye bedeli ile Okan Uçanoğlu tarafından kuruldu.

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş ve Turgut Tavşanoğlu tarafından kuruldu.

Ano Group Sağlık Turizmi Danışmanlık Turizm Ve Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ano Group Sağlık Turizmi Danışmanlık Turizm Ve Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Osman tarafından kuruldu. 

Haktay İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haktay İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sedat Koşanoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avrasya Tüneli ne zaman bitecek?

Yapı Merkezi, Türkiye'de İstanbul Boğazı'nın altından geçecek ve taşıt trafiğine hizmet edecek Avrasya Tüneli Projesi üzerine çalışıyor. Başar Anoğlu, söz konusu projenin, 2016 yılının ikinci yansında bitmesinin planlandığını söyledi.

Sunelectrics Yenilenebilir Enerji Proje ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sunelectrics Yenilenebilir Enerji Proje ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi, Lucıano Frasca Yönetim Kurulu Üyeliği' nde 50 bin TL sermaye ille 31 Temmuz'da Şişli' de kuruldu.

Lucıano Frasca Haberi

Lucıano Frasca

Sunelectrics Yenilenebilir Enerji Proje ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi, Lucıano Frasca Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ille 31 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.


Sunelectrics Yenilenebilir Enerji Proje ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin işletme konusu; EPDK düzenlemelerine uymak suretiyle EPDK, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve diğer ilgili Bakanlık, kurul ve birimler nezdinde ve 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu çerçevesinde gerekli izin, lisans ve istenilen her türlü belgeleri alarak 6446 sayılı Kanun, yönetmelikler ve EPDK kararlarına uygun olarak edineceği müşterilerinin (toptan satış şirketleri, perakende satış şirketleri, perakende satış lisansı sahibi dağıtım şirketleri ve serbest tüketiciler) elektrik, buhar ve ısı ihtiyacını karşılamak üzere proje geliştirmek, ilgili fizibiliteyi hazırlayarak tesis kurmak veya başka şirketler adına her türlü elektrik üretim santrali...