19 / 04 / 2024

Luxury Cement

Luxury Cement

Çanakkale Seramik&Kalebodur markalarının üreticisi Kaleseramik, lüks sınıfta yer alan ve aynı özellikleri taşıyan iki yeni ürünü Luxury Cement ve Enigma'yı müşterilerinin beğenisine sundu.

Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatı!

Erta Yapı tarafından  Antalya’nın en gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden Lara’ya komşu olan Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Hill Luxury Residence satışta! Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

Kargıcak bölgesinde yer alan Özdence Hill Luxury Residence, Özdence İnşaat şirketinin yeni lüks ve premium konut kompleksi olarak hayata geçiyor.

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Hülya Satır, Hanife Gizem ve İnci Özcan ortaklığı tarafından kuruldu.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Halah Luxury Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halah Luxury Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Halah Hamoud A. Sallam tarafından kuruldu.

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

Sellıng Bosphorus Luxury Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sellıng Bosphorus Luxury Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Solıman Rasulı tarafından kuruldu.

Luxury İstanbul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Belal Ataba, Muhamed Saer Horo, Nuyrettin Kürkçü, Samer Abdul Hamıd ve Yaman Elrecep ortaklığında kuruldu.

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Aqeel Muayad A. abdulsahıb ve Salah Fadhıl A. Alsabah ortaklığında kuruldu.

Luxury Sıgnature Gayrimenkul Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Sıgnature Gayrimenkul Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Bahaa Aldeen Motlak tarafından kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Luxury Cement Haberi

Luxury Cement

Porselen üzeri rotocolor baskı tekniğiyle üretilen ürünlerde Luxury Cement ile seramik karoda beton görünümü sunulurken, Enigma'da volkanik taşların görüntüsü ve renkleri yansıtılıyor. Altın ve platin görünümlü dekorlarıyla dikkat çeken her iki seride dekor olarak Kaleseramik tasarım ekibinin dizaynı olan metalik tipografik harfler ve son dönemlerde gözde olan yaprak motifi kullanıldı. Seriler, 60X60 cm ve 30X60 cm ebatlarında 5 renk alternatifi ile kenarları karelenmiş olarak üretiliyor. Kolay temizlenebilme özelliğine sahip olan Luxury Cement ve Enigma serileri banyo ve konut içi çok çeşitli yaşam alanlarının, yanısıra, iş ve alışveriş merkezleri, mağaza ve showroomlar gibi mekanlarda, zemin ve duvar kaplamaları için rahatlıkla...