19 / 04 / 2024

Luxury Plus Turizm kimin

Luxury Plus Turizm kimin

Luxury Plus Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Rıyadh K. Kadhım tarafından kuruldu.

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Hülya Satır, Hanife Gizem ve İnci Özcan ortaklığı tarafından kuruldu.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Ci Plus Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ci Plus Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Cihan Deregözü tarafından kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi bguün bağcılar'da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Kvyt Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvyt Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Ramazan Erdem tarafından kuruldu.

Plusmekan Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plusmekan Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited ve Mekanlar Yapı Sanyi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Aspro Plus Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aspro Plus Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Pendik'te Hikmet Yücel tarafından kuruldu.

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Aqeel Muayad A. abdulsahıb ve Salah Fadhıl A. Alsabah ortaklığında kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Elıxa Luxury Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıxa Luxury Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli Alperen Sonad tarafından kuruldu.

Luxury Plus Turizm kimin Haberi

Luxury Plus Turizm kimin

Luxury Plus Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Rıyadh K. Kadhım tarafından kuruldu.

Luxury Plus Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi konusu:

TURİZM -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir...