18 / 04 / 2024

M1 Merkez Konya AVM etkinlik

M1 Merkez Konya AVM etkinlik

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk Koçak 'Selçuklu Halk Eğitim Kuslarımız halen devam ediyor. Her yaştan yetenekli ziyaretçilerimizi meslek kazanma fırsatı veren bu eğitim programına bekliyoruz' dedi.

M1 Merkez Konya AVM Babalar Günü'nü kutluyor!

Babalar ve de çocuklar için özel olarak hazırlanan Halat Çekme, Çuval Yarışı, Puzzle Yarışması’na her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılım bekleniyor.

M1 Merkez Konya AVM’deki cazip alışveriş kampanyası 28 Şubat’ta bitiyor!

28 Şubat’a kadar hala M1 Merkez Konya AVM’ye gidip günde en az 100 TL’lik alışveriş yapın….hatta daha çok 100 TL’lik alışverişler yapın…Sizin de iPad 2 ve 16 GB Wi-fi’niz olsun.

M1 Merkez Konya AVM'de sömestr etkinlikleri devam ediyor!

06-07-08-09 Şubat Günleri M1 Merkez Konya AVM, Konyalı, Konyayı ziyaret eden çocukları ve aileleri ağırlıyor. Sömestr Tatili’nde en eğlenceli yarışmalar ve etkinlikler M1 Merkez Konya AVM’de...

M1 Merkez Konya AVM birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor!

M1 Merkez Konya AVM Yönetimi; Mevlana Hazretlerini saygıyla anarken “Uluslararası Şeb-i Arus Anma Törenleri” nedeniyle Konya’yı ziyaret edenleri “Gel Gel Ne Olursan Ol Gel” diyerek ağırlamaktan onur duyuyor.

M1 Merkez Konya AVM etkinlikleri sürüyor!

M1 Merkez Konya AVM’ de 23 - 24 Kasım 2013 tarihlerinde Ünlü Tiyatrocu ve Şovmen Süheyl Uygur ile Aileler Yarışıyor… M1 Merkez Konya AVM’ de..

M1 Merkez Konya AVM'de Dünya Diyabet Günü bilinçlendirme etkinliği!

M1 Merkez Konya AVM ziyaretçileri 14 Kasım 2013 Perşembe günü Dünya Diyabet Günü kapsamında konunun uzmanları tarafından bilgilendirilecek, gün boyunca devam edecek bilgilendirme etkinliğinde kan şekeri ölçümü de yaptırabilecekler...

M1 Merkez Konya AVM’de klasik otomobil hayranları buluştu!

Konya'da inşa edilen M1 Merkez Konya AVM’de Bugüne kadar Türkiye’de yapılan en büyük sergilerden biri “Eskimeyen Otomobiller Sergisi” gerçekleştirildi. M1 Merkez Konya AVM’de klasik otomobil hayranları buluştu...

TOKİ’den Konya Merkez'de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!    

TOKİ Konya Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Merkez'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Merkez sosyal konut projesi...

Konya'da 8 taksitle satılık arsa! Yatırımcılar dikkat! Et ve süt entegre tesisi yapılabilir!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Merkez Kaşınhanı Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

Konya Selçuklu Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Merkez ilçesi, Sille ve Sarayköy mahallelerinde yer alan 20 arsayı 16 milyon 610 bin TL'ye satıyor...

Konya'da belediyelerden kiracılarına 2 aylık erteleme desteği!

Konya'da büyükşehir ve merkez ilçe belediyeleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkilerini azaltmak amacıyla işletmelerdeki gayrimenkullerinin kiralarını 2 ay boyunca ertelemeye karar verdi

Konya'dan acı haber! Binanın çöktüğü geç fark edilmiş!

Konya'nın merkez Karatay ilçesinde kerpiç evde yaşanan göçük sonucunda enkaz altında kalan 2'si çocuk 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Peker GYO, Konya Kulesite AVM'yi almak için harekete geçti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Konya Merkez'de yer alan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satın alınması ile ilgili Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başladı...

Konya Meram'da tapu zamanı!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yaklaşık bir yıl önce 10 mahallede başlatılan 18. Madde Uygulaması tamamlandı. Bölgede tapuların önümüzdeki günlerde verilmesi planlanıyor.

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Konya'ya 4 anaokulu inşa edilecek!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, ilçeye 4 anaokulu daha kazandırarak okul öncesi eğitimde standardı yükseltecek.

Konya Selçuklu'ya yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Kosova Mahallesi’nde yapımına başlanan mahalle konağında çalışmalar sürüyor.

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkı ve destekleriyle Meram Belediyesinin kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar devam ediyor.

Konya Havzan Sosyal Tesisi yapımı devam ediyor!

Konya Merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından kısa süre önce temeli atılan Havzan Sosyal Tesisi’nde yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Havzanın mayıs ayında temeli atılmıştı.

M1 Merkez Konya AVM etkinlik Haberi

M1 Merkez Konya AVM etkinlik

M1 Merkez Konya AVM bünyesinde faaliyet gösteren Selçuklu Halk Eğitim kursları kayıtları devam ediyor.Selçuklu Halk Eğitim Merkezi tarafından yönetilen, Halk Oyunları, Step – Aerobic, İngilizce, Almanca, Osmanlıca, Arapça, Kuran-ı Kerim, Diksiyon, Hızlı Okuma, Gitar, Bağlama, Resim, Aile Eğitimi, Tel Kırma, Keçe, Kat’ı Sanatı, Mefruşat,Giyim, El Nakışı, Ahşap Boyama, Takı Tasarımı kursları her yaştan yetenekli Konyalılara meslek kazanma fırsatı veriyor ve hayatına katma değer sağlıyor.Bu kurslar sonunda kursiyerlerin başarıları sertifikayla belgeleniyor.


Başarıya giden yoldaki en büyük destek olan Selçuklu Halk Eğitim Kursları yeni kursiyerleri bekliyor.


M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk Koçak;” Bünyemizde faaliyet gösteren Selçuklu Halk Eğitim Kuslarımız halen devam ediyor. Her yaştan yetenekli ziyaretçilerimizi meslek kazanma fırsatı veren bu eğitim programına bekliyoruz. Hayatta en önemli konu; meslek edinmedir. Başarı bununla...