26 / 04 / 2024

Maçka cami projesi

Maçka cami projesi

Trabzon'un Maçka ilçesindeki bir köyde yaklaşık bir yıl önce köylülerce yapılan caminin inşaatında acele eden cemaatin kıbleyi hesaba katmaması, Karadeniz fıkralarını aratmayan görüntü ortaya çıkardı.

TOKİ Trabzon Maçka 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Maçka projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Maçka 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

TOKİ Trabzon Maçka Esiroğlu projesi kapsamında 144 konut inşa edecek. TOKİ Maçka projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 ödeme planı nasıl? İşte TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Trabzon Maçka'da teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesi için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Maçka Forumu'ndan park açıklaması!

Maçka Forumu, İBB Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Karayolu Tünelleri Projesi kapsamında inşaat alanına dönecek Maçka Parkı için açıklama yaptı.

Maçka Demokrasi Parkı'na ilişkin 7 sorun mecliste!

Maçka Demokrasi Parkı'nın tünel projesi için kullanılmasına ve karayolu projelerinden etkilenen park, orman ve yeşil alanlara ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Maçka Parkı'nda imar değişikliği memnun etmedi!

Dolmabahçe- Levazım-Baltalimanı- Ayazağa Tünelleri Projesi'nin imar planı değişti. Tünel'in çıkışı Maçka Parkı'ndan olmayacak. Yeni plan için tünelin iç kısmında güzergah değişikliği yapıldığını ve tünelin çıkış kısmında bir değişiklik yapılmadığını iddia edildi.

Maçka Parkı için toplanan imza İBB'ye verildi!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi kapsamında imara açılacak Maçka Parkı için toplanan imzalar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne verildi.

Sur Yapı Kağıthane projesi!

240 konut ve 24 mağazadan meydana gelen Sur Yapı Kağıthane projesi 14 ve 15 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Trabzon Maçka'da 35 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Trabzon’un Maçka ilçesinde 35 milyon TL’ye yapılması planlanan Beşyıldız Kentsel Dönüşüm projesi şekilleniyor.

Ege Yapı Kağıthane Projesi'nde satışlar Eylül'de başlayacak!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen projede ön talep süreci devam ediyor. Kağıthane Projesi'nde rezidans, ofis, sosyal yaşam alanları ve ticari üniteler yer alıyor.

Ege Yapı Kağıthane projesi Eylül'de satışta! Ön talep toplanıyor!

Ege Yapı Kağıthane projesi Eylül ayında satışa çıkacak. Ön talebin toplandığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Lukas Podolski Maçka'daki lüks bir siteye taşınacak!

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski otelde yaşamaktan sıkılıp, bir eve taşınmaya karar verdi. Aranan ev sonunda Maçka'da bulundu. Podolski, Kıvanç Tatlıtuğ, Sneijder ve Caner Erkin'le aynı sitede oturacak.

Maçka cami projesi Haberi

Maçka cami projesi

Trabzon'un Maçka ilçesindeki bir köyde yaklaşık bir yıl önce köylülerce yapılan caminin inşaatında acele edilince mihrap, minber ve vaaz kürsüsünün kıble yönü yanlış hesaplandı.


Maçka ilçesindeki Yukarıköy köyü Ermeni Düzü mevkisinde oturan vatandaşlar, evlerinin köydeki 2 camiye uzak olması ve özellikle kötü hava koşullarında köyün camilerine gitmekte güçlük çekmeleri sebebiyle evlerinin yakınında cami yapmak istedi. Bunun için Samsun'un Bafra ilçesinde görev yapan ve yazları bu köye gelen bir imam ile beraberindeki köylüler, köyde oturan hayırsever Refik Yıldız'dan (85) cami yapımı için arazi bağışlamasını istedi.


Yıldız'ın da cami için arazi bağışlaması üzerine bir araya gelen köylüler, kendi aralarında ve hayırsever vatandaşlardan para toplayıp camiyi bir an önce tamamlamak için harekete geçti.


Önce bir iş makinesi yardımıyla caminin yapılacağı alanı düzenleyip inşaata başlayan köylüler,...