29 / 03 / 2024

maçka toki kura sonucu ne zaman açıklanacak

maçka toki kura sonucu ne zaman açıklanacak

TOKİ Maçka kura sonuçları henüz açıklanmadı, TOKİ Maçka kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Trabzon Maçka 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Maçka projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Maçka 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Maçka projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Maçka projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Maçka 144 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Maçka 144 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

TOKİ Trabzon Maçka Esiroğlu projesi kapsamında 144 konut inşa edecek. TOKİ Maçka projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Maçka'da 144 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Maçka Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 6 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Maçka 144 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Maçka 144 konut ihalesi 13 Ocak'ta!

Trabzon Maçka Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Maçka kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede toplam 150 adet konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Maçka başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Maçka başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 150 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

Maçka TOKİ 2019 başvuru tarihleri!

Maçka TOKİ 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Trabzon Maçka başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 ödeme planı nasıl? İşte TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

maçka toki kura sonucu ne zaman açıklanacak Haberi

maçka toki kura sonucu ne zaman açıklanacak


TOKİ Maçka kura sonuçları henüz belli olmadı. TOKİ Maçka kura sonucu henüz belli olmadı. TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisicom'da yer alacak.


TOKİ Maçka kura sonuçları için tıklayın


TOKİ ve Trabzon Maçka Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Trabzon Maçka Belediye Projesinin Konut Belirleme Kurası Maçka Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda noter huzurunda saat 14:00'de...