06 / 12 / 2025

Mae Yapı

Mae Yapı

Mae Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Ellidokuzoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Kartal, Atalar Mahallesi, Filiz Sokak'ta kuruldu.

Mae Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mae Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Ellidokuzoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Kartal, Atalar Mahallesi, Filiz Sokak'ta kuruldu.

Kira takibi eve gelmeden yapılacak

İstanbul'da kira beyanı kontrolünün evler ziyaret edilmeden yapılacağı öğrenildi ancak yetkililer bunun denetim yapılmayacağı anlamına gelmediğini söyledi.

İstanbul'da kira denetimi eve ziyaretsiz yapılacak

İstanbul'da kira beyanı kontrolünün evler ziyaret edilmeden yapılacağını aktaran Gelir İdaresi Başkanlığı yetkilileri, bunun denetim yapılmayacağı anlamına gelmediğini söyledi.

Kayseri Yapı Fuarı 19 Mart'ta açılıyor

Tureks Fuarcılık tarafından düzenlenecek Kayseri Yapı Teknolojileri Fuarı (KAYYAPI-2009) 19 Mart'ta açılacak.

Yapı Kredi Gebze'de Kız Meslek Lisesi açtı

Yapı Kredi tarafından 2007 yılında temeli atılan Yapı Kredi Kız Teknik ve Meslek Lisesi, 200 öğrencisiyle hizmet vermeye başladı.

Yapı sektörü Ortadoğu'ya göz dikti

İnşatçıların Rusya'dan sonra Ortadoğu pazarına yönelmesinin ardından yapı endüstrisi de üretim için bu pazarlarda fırsat aramaya başladı..

Türk Yapı Sektörü Raporu 2008 çıkıyor

Yapı-Endüstri Merkezi'nin inşaat ve yapı sektörüne yön veren çalışmalarından biri olan "Türk Yapı Sektörü Raporu 2008" Şubat 2009'da yayımlanıyor

Sur Yapı'da sosyal imkânlara ekstra bedel yok!

Sur Yapı'nın Dora Park ve Mahalle İstanbul projelerinde, ev sahipleri sunulan sosyal imkânlar için ekstra kullanım bedeli ödemiyor.

İBB'den kaçak yapı iddialarına yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Rumelihisarı'ndaki ruhsatlı onarım çalışmasıyla ilgili basında gerçek dışı haberlere yer verildiği ve inşaatta herhangi bir büyüme olmadığı vurgulandı.

Danıştay'a rağmen golf sahası yapımına devam

Antalya'nIn Kundu bölgesinde golf sahası yapımı için tahsis edilen, daha sonra açılan dava sonucu tahsisi Danıştay 6.Dairesi tarafından durdurulan alanda ağaç kesimi yapıldığı iddia edildi.

Turistler Bodrum'un aşırı yapılaşmasından şikayetçi

Bodrum Profesyonel Turist Rehberleri Derneği (BORED) Başkanı Neşe Gökbel, Bodrum'u ziyaret eden turistlerin en fazla aşırı yapılaşmadan şikayet ettiğini söyledi.

Kızılay'dan Manisa'da yap-işlet-devret ihalesi

Türkiye Kızılay Derneği, Manisa Uncubozköy mahallesinde bulunan deponun yıkılarak yerine yapı inşa edilmesi ve 20 yıl işletildikten sonra derneğe devredilmesi için ihale açtı.

Han Yapı da krizden nasibini aldı

AKP Bakırköy Belediye Başkanı adayı Oğuz Satıcı, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Tekofaks'ın patronu Ayhan Bermek, Damat'ın sahibi Süleyman Orakçıoğlu gibi isimlerin kurduğu Han Yapı da krizden nasibini aldı.

Mae Yapı Haberi

Mae Yapı

Mae Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Ellidokuzoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Kartal, Atalar Mahallesi, Filiz Sokak'ta kuruldu. 


Mae Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü konut,fabrika,işyeri,okul,resmi ve özel sektöre ait inşaat ve benzeri binalara çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu,ısı yalıtımlı , giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 2-Alüminyum küpeşte, demir, çelik, bakır , çinko , pirin. , paslanmaz eloksal ve polisaj , pvc , vb. malzemelerin imalatı , toptan ve perakende alımısatımı , ithalat ve ihracatını yapmak. Fason olarak yapmak ve yaptırmak. 3-Bu malzemelerin işlenmesi, safha ve şekil değiştirmesi ile ilgili gerekli tesis kurmak, işletmek makine ve teçhizatlar almak, ithalat ve ihracatı yapmak....