19 / 04 / 2024

mahal sancaktepe iletişim

mahal sancaktepe iletişim

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinden bayram öncesi ev almak isteyenler için bir kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe’de 1+1'ler 150 bin TL'ye!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe'de 2+1 daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı imzası taşıyor. Mahal Sancaktepe'de 2 + 1 daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Mahal Sancaktepe iletişim!

Mahal Sancaktepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de 15 bin 640 metrekare alan üzerinde, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika mesafede bulunuyor. Mahal Sancaktepe irtibat telefonu: 0216 311 66 67

Mahal Sancaktepe: Mükemmel bir yaşamın kapıları sizin için açılıyor!

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Mahal Sancaktepe projesinde satışlar 193 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor...

Mahal Sancaktepe'de daireler 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Evleri Denge Yapı imzası ile yükseliyor. 6 bloktan meydana gelen proje teslimleri Ocak ayının sonunda başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu kampanyasında son günler! Yılbaşında teslim daireler!

Yılbaşında daire teslimlerinin başlayacağı Mahal Sancaktepe projesinde daireler için düzenlenen yıl sonu kampanyasında son günlere gelindi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu fırsatı! 139 bin liraya!

Denge Yapı, Sancaktepe’de inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde yıl sonu kampanyası düzenledi.1+1 dairelerin fiyatı Mahal Sancaktepe’de 139 bin liradan başlıyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe Rezidans!

Satış süreci devam eden Denge Yapı Mahal Sancaktepe Rezidans projesinde daire teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Proje 15 bin 640 metrekare alan üzerine yayılıyor.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu teslim daireler! 139 bin TL'ye!

Mahal Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin teslimleri yıl sonu yapılacak. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Mahal Sancaktepe projesinde fiyatlar 137 bin TL'den başlıyor!

Mahal Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin alanları 50 metrekareden başlayıp 127 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 137 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mahal Sancaktepe'de 137 bin liraya!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların bulunduğu ve İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Mahal Sancaktepe Evleri 6 bloktan oluşuyor.

Mahal Sancaktepe projesinde 248 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Denge Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesi İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde konumlandırılıyor. Projede 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe projesinde 248 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mahal Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin alanları 50 metrekare ile 127 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mahal Sancaktepe projesinde 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı imzası taşıyor. Mahal Sancaktepe 'de yer alan dairelerin fiyatları 218 bin TL'den başlıyor.

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Mahal Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor...

KİPTAŞ Loca Mahal Zeytinburnu iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal Zeytinburnu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Locamahal Zeytinburnu projesinde ön talepler toplanıyor...

Nef Sancaktepe iletişim!

Nef Sancaktepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Sancaktepe projesinde teslimler 2019 yılında yapılıyor...

Aydos Bizimtepe Evleri Sancaktepe iletişim!

Aydos Bizimtepe Evleri Sancaktepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bizimtepe Aydos projesi 13 katlı 17 blokta toplam 1.037 daireden meydana geliyor...

Bizimtepe Aydos Sancaktepe iletişim bilgileri!

Rings İstanbul Evleri'nin yanında yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Bizimtepe Aydos Sancaktepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 600 10 00 olarak belirlendi.

Bizimtepe Aydos Sancaktepe iletişim!

İstanbul Sancaktepe ilçesinde yükselen Bizimtepe Aydos projesinde banka kredisiyle ödeme sağlanabiliyor. Bizimtepe Aydos Sancaktepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 600 10 00 olarak belirlendi.

Sancaktepe Bizimtepe Aydos iletişim!

Sancaktepe Bizimtepe Aydos iletişim numarası 0216 600 10 00 olarak belirlendi. 13 katlı 17 blok halinde inşa edilen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Dumankaya Mozaik Evleri iletişim!

Dumankaya Mozaik Evleri iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen projede dairelerin alanları 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Resim İstanbul Orman Evleri iletişim!

İstanbul Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunan projede teslimler Aralık ayından itibaren yapılması planlanıyor. Resim İstanbul Orman Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 18 olarak belirlendi.

Sancaktepe Aydos Country satış ofisi iletişim!

İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı bulunan proje toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Sancaktepe Aydos Country satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe iletişim!

Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 291 adet daireden meydana gelen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Sancaktepe Evre Gedizler iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Sancaktepe Evre Gedizler iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 311 88 00 olarak belirlendi.

Aydos Country Sinpaş satış ofisi iletişim!

Aydos Country Sinpaş satış ofisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de, 50 dönüm arsa üzerinde inşa edilen projede satışlar devam ediyor.

mahal sancaktepe iletişim Haberi

mahal sancaktepe iletişim

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinden bayram öncesi ev almak isteyenler için bir kampanya düzenledi. 346 daireden oluşan Mahal Sancaktepe’nin bayram kampanyası “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyor. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl ertelenirken borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanılabiliyor


Denge Yapı tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Mahal Sancaktepe, küçük birikimlerle kendine bir ev almak isteyenlerin yanı sıra yatırımları için güvenli bir liman arayanların da tercihi oldu. Tamamı oturmaya hazır 346 daireden oluşan Mahal Sancaktepe’den ev sahibi olanlar hemen taşınmanın ya da kiraya vermenin keyfini yaşıyor. Bayramı kendi evinde geçirmek isteyenler için “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan bir kampanya başlatan Denge Yapı, kampanya...