27 / 04 / 2024

mahal sancaktepe peşinat

mahal sancaktepe peşinat

DENGE Yapı, Sancaktepe'de yapımı hızla devam eden Mahal Sancaktepe projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Tüm konutlar yüzde 1 ön ödeme ve düşük taksitlerle satışa sunuluyor.

Mahal Sancaktepe'de 1.022 lira taksitle!

Mahal Sancaktepe'de yüzde 1 ön ödeme avantajıyla daire sahibi yapıyor. Projede 142 bin 270 lira değerindeki 1+1 daireye teslime kadar aylık 1.022 lira taksitle sahip olmak mümkün.

Mahal Sancaktepe'den yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor!

Mahal Sancaktepe yeni kampanyasıyla herkesi ev'lendirmeye hazırlanıyor. Mahal Sancaktepe kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peşinatın geri kalan yüzde 24'lük kısmı vade farkı olmaksızın teslime öteleniyor

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Mahal Sancaktepe projesinde hemen teslim konutlara hiç peşinatsız sahip olunabiliyor. Ödeme planına göre yüzde 25 peşinat 1 yıl sonra ödeniyor, kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor.

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Mahal Sancaktepe Ada'da daireler peşinatsız satışa sunuldu!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Mahal Sancaktepe'de bayram kampanyası!

Denge Yapı, İstanbul Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde bayramı kampanyayla karşılıyor. 346 daireden oluşan projede hemen taşınılabilen evlerde peşinatlar ise bir yıl sonra ödenebilecek.

Denge, iki projede peşinatı 1 yıl erteledi!

DENGE Yapı, İstanbul'da Sancaktepe'de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde kampanya başlattı. Kampanyada daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl erteleniyor.

Mahal Sancaktepe'de Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde kampanyası!

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerde 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası başlattı.

Mahal Sancaktepe ve Ada'da hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde!

Denge Yapı, mayıs ayında anneleri sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor. Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde geçerli olacak kampanyası “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyor.

Mahal Sancaktepe'de aylık 1.400 lira taksitle ev!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'de inşa ettiği Mahal Sancaktepe'de daireler anahtarları ve tapularıyla teslim ediliyor. Ayrıca şirket daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinatı 1 yıl ertelerken, borcun yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe Konutları'nda 140 bin TL'ye 1+1 ev!

Denge Yapı'nın Mahal Sancaktepe projesinde evler önümüzdeki aylarda başlayacak. Projenin 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası ise ilgi görmeye devam görüyor..

Mahal Sancaktepe'de hemen taşın peşinatı 1 yıl sonra öde!

Mahal Sancaktepe'de yeni kampanya düzenledi. "Hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde" adı verilen kampanya kapsamında konut alıcısı yüzde 25'lik peşinat tutarını 1 yıl ertelerken, borcun kalan yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe'de kira öder gibi kampanya!

Denge Yapı, İstanbul Mahal Sancaktepe projesinde yeni bir kampanya düzenledi. "Hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde" kampanyasında yüzde 25'lik peşinat tutarı 1 yıl erteleniyor.

Mahal Sancaktepe'de peşinat 1 yıl erteleniyor!

Denge Yapı, risk değil ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe projesinde kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Anahtarlarıyla birlikte tapuların da verildiği Mahal Sancaktepe’de “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan bir kampanya düzenlendi.

Mahal Sancaktepe'de peşinat 1 yıl sonra ödeniyor!

Mahal Sancaktepe projesinde eşsiz bir kampanya düzenledi. “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan kampanyadan yararlanıp Mahal Sancaktepe’den ev sahibi olanlar tapularını hemen alabilecek.

mahal sancaktepe peşinat Haberi

mahal sancaktepe peşinat

Denge Yapı, Sancaktepe'de yapımı hızla devam eden Mahal Sancaktepe projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Tüm konutlar yüzde 1 ön ödeme ve düşük taksitlerle satışa sunuluyor. 

Daire bedelinin yüzde Tinin ön ödeme olarak alındığı kampanyada, peşinatın geri kalan yüzde 24'lük kısmı vade farkı olmadan teslime erteleniyor. Daire bedelinin yüzde 75'i için anlaşmalı bankalardan 12-115 ay arasında kullandırılabilen kredinin taksitleri de teslime kadar olan ilk 13 aylık kısmı düşük olacak şekilde düzenleniyor. 


Vatan...