19 / 04 / 2024

mahal sancaktepe teslim

mahal sancaktepe teslim

Denge Yapı'nın inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde daire teslimleri aralık ayı sonunda başlıyor. İki projede daireler 136 bin lira ile 354 bin lira arasında değişiyor.

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da daire teslimleri Aralık'ta!

Denge Yapı. kirada oturup biran önce kendi evine taşınmak isteyen ya da yatırım amaçlı konut alıp kiraya vermeyi planlayanlar için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde eşsiz fırsatlar sunuyor.

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da hayat 10 ay sonra başlıyor!

Denge Yapı’ nın İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’ de yükselen iki projesi olan Mahal Sancaktepe ve de Mahal Sancaktepe Ada’da daire teslimleri 10 ay sonra başlıyor...

Mahal Sancaktepe'de 142 bin 300 liraya 1+1! 11 ay sonra teslim!

Denge Yapı’ nın Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Mahal Sancaktepe projesinde geçerli olan kampanya kapsamında tüm konutlar yüzde 1 ön ödeme ve teslime kadar düşük taksitlerle satışa sunuluyor...

Mahal Sancaktepe yüzde 25 kazandırdı!

Denge Yapı tarafından insa edilen ve gecen yıl temmuzda metrekaresi ortalama 1.750 liradan satısa çıkan Mahal Sancaktepe, bir yılda alıcısına yüzde 25-30 seviyesinde kazandırdı...

Abdullah Bayram: Mahal Sancaktepe projesi yüzde 30 kazandırdı!

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde inşa edilen Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı imzasıyla yaşama geçiriliyor. Teslimlerin 2014 yılının Aralık ayında yapılması planlanan proje alıcılarına yüzde 30 kazandırdı...

Mahal Sancaktepe'de 2 oda 1 salon daireler 188 bin 500 TL!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda konumlanıyor. Mahal Sancaktepe'de 2 oda 1 salon daire 188 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Mahal Sancaktepe Evleri projesinde 2+1'ler 215 bin 300 TL!

Başlangıç fiyatı 188 bin 500 TL olarak belirlenen Mahal Sancaktepe projesi İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de yükseliyor...

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Mahal Sancaktepe projesinde hemen teslim konutlara hiç peşinatsız sahip olunabiliyor. Ödeme planına göre yüzde 25 peşinat 1 yıl sonra ödeniyor, kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor.

Mahal Sancaktepe Ada Evleri teslim tarihi!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesi 12 katlı 3 bloktan ve 5 katlı tek bloktan meydana geliyor. Peki Mahal Sancaktepe Ada Evleri teslim tarihi ne zaman?

Mahal Sancaktepe'de aylık 1.400 lira taksitle ev!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'de inşa ettiği Mahal Sancaktepe'de daireler anahtarları ve tapularıyla teslim ediliyor. Ayrıca şirket daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinatı 1 yıl ertelerken, borcun yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe ne zaman teslim?

Mahal Sancaktepe ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Mahal Sancaktepe projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 305 bin 550 liradan başlangıç gösteriyor...

Mahal Sancaktepe'de banka kredisi ile vadelendirme fırsatı!

15 bin 640 metrekare alana sahip, 2015'in ilk aylarında teslim edilecek olan İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de bulunan Mahal Sancaktepe, banka kredisi ile vadelendirme fırsatını sunuyor.

Mahal Sancaktepe daire teslimleri ne zaman!

Mahal Sancaktepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de Denge Yapı imzasıyla yükseliyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunan Mahal Sancaktepe Evleri üstelik 2015'in ilk aylarında teslim.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu kampanyasında son günler! Yılbaşında teslim daireler!

Yılbaşında daire teslimlerinin başlayacağı Mahal Sancaktepe projesinde daireler için düzenlenen yıl sonu kampanyasında son günlere gelindi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu fırsatı! 139 bin liraya!

Denge Yapı, Sancaktepe’de inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde yıl sonu kampanyası düzenledi.1+1 dairelerin fiyatı Mahal Sancaktepe’de 139 bin liradan başlıyor.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yıl sonu teslim konutlar! 190 bin 500 TL'ye 2+1!

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yer alan dairelerin teslimleri yıl sonu yapılacak. Projedeki dairelerden 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin fiyatları 190 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Mahal Sancaktepe'de 139 bin TL'ye 1+1! Teslimler yıl sonunda!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde yükselen projede teslimlerin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de yıl sonu teslim! 190 bin 500 TL'ye 2+1!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe projesinde yer alan 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 190 bin 500 TL'den başlıyor. Projede daireler yıl sonu teslim edilecek.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde teslimler yıl sonu yapılacak! 139 bin TL'ye!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Mahal Sancaktepe projesinde fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor. Teslimler yıl sonu yapılacak.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe Rezidans!

Satış süreci devam eden Denge Yapı Mahal Sancaktepe Rezidans projesinde daire teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Proje 15 bin 640 metrekare alan üzerine yayılıyor.

mahal sancaktepe teslim Haberi

mahal sancaktepe teslim


Sancaktepe'de kirada oturup bir an önce kendi evine taşınmak isteyen ya da yatırım amaçlı konut alıp kiraya vermeyi planlayanlar için de fırsatlar bulunuyor. Denge Yapı'nın inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde daire teslimleri aralık ayı sonunda başlıyor. İki projede daireler 136 bin lira ile 354 bin lira arasında değişiyor. 

"Yeni bir yıla yeni bir evde girmek isteyenler için avantajlı ödeme planlan hazırladık" diyen Denge Yapı Başkaru Abdullah Bayram, konutların yüzde 1 KDV ile satıldığını...