24 / 04 / 2024

Mahir Ulutaş uyarı

Mahir Ulutaş uyarı

Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Mahir Ulutaş, 2015 yılında Türkiye'deki 500 bin asansörden sadece 203 bininin periyodik kontrolünün yapıldığını, yüzde 58'inin güvensiz olduğunu gösteren kırmızı etiket aldığını, bu yılının ilk 10 ayında bu rakamın yüzde 73.3'e yükseldiğini söyledi.

Elektriğe yeni zam kapıda mı? Son dakika açıklaması geldi! 

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş, elektriğe yakın zamanda zam beklediğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Ergin Ulutaş'tan İstanbul depremi uyarısı! 

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Ergin Ulutaş, beklenen İstanbul depreminden sonra özellikle Tuzla ve Çınarcık'ta yaşanacak depremle birlikte 1.5 metrelik dalgaların oluşacağını beklediklerini söyledi.

Türkiye'deki asansörlerin yüzde 73.3'ü güvensiz!

Elekrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Mahir Ulutaş, 2015 yılında Türkiye'deki 500 bin asansörden sadece 203 bininin periyodik kontrolünün yapıldığını, yüzde 58'inin güvensiz olduğunu gösteren kırmızı etiket aldığını, bu yılının ilk 10 ayında bu rakamın yüzde 73.3'e yükseldiğini söyledi.

Mahir Ulutaş'tan bina yöneticilerine çağrı!

Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Mahir Ulutaş, 2015 yılında Türkiye'deki 500 bin asansörden sadece 203 bininin periyodik kontrolünün yapıldığını, yüzde 58'inin güvensiz olduğunu gösteren kırmızı etiket aldığını, bu yılının ilk 10 ayında bu rakamın yüzde 73.3'e yükseldiğini söyledi.

Mustafa Baygan'dan tatilcilere uyarı: Eve dönüşünüz kabus olmasın!

Yaz mevsiminin gelmesi, okulların tatil olması ve uzayan resmi tatiller yazlık bölgelere olan talebi arttırıyor. Ancak uzmanlar bu konuda tatilcileri uyarıyor. Eve döndüğünüzde kötü sürprizlerle karşılaşmamak için bir takım önlemler almak gerekiyor.

Yavuz Madenli’den ev alacaklara uyarı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli’den konut alacaklara kritik bir uyarı geldi. Madenli, “Sözleşmelerde ilk olarak emlak ofisinin Emlakçılar Odası kaydının olup olmadığına dikkat etmeli'' dedi.

Sibel Uyar'a Urla Villaları için suç duyurusu!

İzmir Barosu, Danıştay'ın yıkım kararını yerine getirmeyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, ihale komisyonu üyeleri ve belediye yetkilileri için suç duyurusunda bulundu

Bingöl Belediyesi'nden emlak vergilerinin ödenmesi için uyarı!

Belediye, emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ödenmesini istedi. 31 Mayıs 2016 Salı günü sona erecek olan 2016 yılı emlak vergilerinin 1. taksitinin ödemeleri için uyarılarda bulunuldu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden dönüşüm uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir uyarı yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşümün adalet ve uzlaşma ekseninden sapmadan, halkın haklarını koruyan ve kollayan bir anlayışla sürdürüldüğünü belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Mahir Ünal vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı yerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir ÜNAL’ın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Berrin Ulutaş kimdir?

2011 yılında Berrin Ulutaş Mimarlık ofisini kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Berrin Ulutaş kimdir? Berrin Ulutaş, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Berrin Ulutaş..

Süleyman Çetinsaya'dan dönüşüm uyarısı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya’dan kentsel dönüşüm uyarısı geldi. Çetinsaya, müteahhitlerin de nefes alması gerektiğini belirterek, ‘’Kimse müteahhitleri yolunacak kaz olarak görmesin’’ dedi.

Ankara Demetevler’e asansör uyarısı!

Yenimahalle Belediyesi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi ve Başkent Doğalgaz işbirliği ile ‘Güvenli Asansör ve Doğalgaz Kullanımı’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Demetevler bölgesi uyarıldı.

Mahir Ulutaş uyarı Haberi

Mahir Ulutaş uyarı



Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Mahir Ulutaş, 2015 yılında Türkiye'deki 500 bin asansörden sadece 203 bininin periyodik kontrolünün yapıldığını, yüzde 58'inin güvensiz olduğunu gösteren kırmızı etiket aldığını, bu yılının ilk 10 ayında bu rakamın yüzde 73.3'e yükseldiğini söyledi. Ulutaş, bina yöneticilerine asansör bakımlarını mutlaka yetkili firmalara yaptırmalarını, merpen altı firmalardan uzak durmalarını ve bakımlarda mutlaka mühendislerin görev yaptığından emin olmalarını istedi.


Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Mahir Ulutaş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı verilerine göre Türkiye'de 2015 yılında kullanılan yaklaşık 500 bin asansörden yalnızca 203 bininin yıllık periyodik kontrolünün yapılabildiğini söyledi. Ulutaş, kontrol oranındaki düşüklüğünün yanı sıra asansörün 'güvensiz' olduğunu gösteren kırmızı etiket oranının da çok yüksek olduğunu söyledi. Ulutaş, "Kırmızı etiketli asansör oranı önceki yıllardaki düşüş eğiliminin...