25 / 04 / 2024

Mahmut Baş Adres

Mahmut Baş Adres

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Mahmut Baş, 1998 yılından bu yana Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü'nde kurucu müdür olarak görev yapmaktadır.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Hayri, Fatma Songurtekin ve Mahmut Başkara ortaklığında kuruldu.

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 21 yıllık Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Mahmut Baş, görevden alındı. Mahmut Baş'ın yerine, aynı müdürlükte görevli Kemal Duran atandı.

Konut satışlarındaki artış sevindirici!

TÜİK, Mart ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Buna göre; “Türkiye’de 2017 Mart ayında 128.923 konut satıldı. Sektör temsilcilerinden Doğan Dağ, İbrahim Babacan, Haydar Yamaç, Mahmut Başyazıcıoğlu ve Özhan Atalay’ın konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Adres Koru Evleri satışta! Fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Bayraktar İnşaat imzasını taşıyan Adres koru Evleri, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Daire fiyatlarının 370 bin TL'den başlayan projede lansman öncesi indirimli özel fiyatlar sunuluyor.

Sancaktepe Adres Koru'da satışlar başladı!

Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Koru Evleri'nde satışlar başladı. Proje 22 bin metrekarelik arsa üzerinde, 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşuyor

Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri!

İçerisinde 1.272 adet daire, 107 cadde mağazası, 102 çarşı dükkanı bulunan 3.İstanbul projesinde daire fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

3. İstanbul Başakşehir adres!

3. İstanbul Başakşehir projesi 116 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 3. İstanbul Başakşehir adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Başakşehir 3. İstanbul adres!

116 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Başakşehir 3. İstanbul projesinde 1.252 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanı bulunuyor. Başakşehir 3. İstanbul adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

İmtaş İnşaat Enerji Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İmtaş İnşaat Enerji Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mahmut Başyazıcıoğlu Şube Müdürlüğü'nde 108 milyon TL sermaye ile 15 Şubat'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Ali Kaya Sokak'ta kuruldu.

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Adım İstanbul Başakşehir adres!

Adım İstanbul Başakşehir adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir Bulvarı üzerinde hayata geçiriliyor. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan projede konut ve ticari birimler bulunuyor.

Mahmut Baş Adres Haberi

Mahmut Baş Adres

Mahmut Baş kimdir?


1966 yılında doğdu. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1992 yılında aynı Üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü'nde yüksek lisansını tamamladı. 


Özel sektörde belirli bir süre çalıştıktan sonra,1993 yılında memuriyete başladı. 1994 yılından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesinin değişik birimlerinde görev yaptı. 


Baş, 1998 yılından itibaren Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü'nde kurucu müdür olarak görev yapmaktadır.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürlüğü bünyesinde Ekim 1994 tarihinde İmar Planlarına altlık veri üretmek amacıyla Yerbilimleri Grubu olarak kuruldu.


Yerbilimleri Grubu, halen yürülükten kaldırılmış olan 3030 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu gereğince, 07/06/1996 tarih ve 549 sayılı Büyükşehir Belediye Meclisi Kararı ile Zemin ve Deprem İnceleme Müdürlüğü’ne dönüştürüldü.


2006 yılında da, adı; Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü olarak ismi değiştirildi.



Mahmut Baş iletişim bilgileri!


Deprem ve...