25 / 04 / 2024

Sancaktepe Adres Koru'da satışlar başladı!

Sancaktepe Adres Koru'da satışlar başladı!

Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Koru Evleri'nde satışlar başladı. Proje 22 bin metrekarelik arsa üzerinde, 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşuyor



43 yılı aşkın tecrübesiyle bugüne kadar konut, rezidans, ofis ve ticari alan olmak üzere 54 farklı projeyi başarıyla hayata geçiren Bayraktar İnşaat’ın; en son projesi ‘Adres Koru Evleri’ satışa sunuldu. İstanbul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de, Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa edilen ‘Adres Koru Evleri’ İstanbul’u nefes dolu bir yaşamla selamlıyor. 



Metrekare fiyatlarının 3670 TL’den başladığı ‘Adres Koru Evleri’nde fiyatlar 2+1 brüt 112 m2 ve 3+1 brüt 146 m2 den oluşuyor, konut fiyatları ise 370.000 TL ile 665.000 TL arasında değişiyor.


İçinde özel koru ve şelalesi olan tek proje

Yaklaşık 14 bin metrekarelik yeşil alan içerisinde; çam ağaçlarından oluşan korusu, yapay gölet ve kot farkı nedeniyle oluşan doğal şelaleleriyle huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan ‘Adres Koru Evleri’; sosyal donatılarıyla da tüm ihtiyaçlara yanıt veriyor. 

Bayraktar İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen ve yeşille iç içe bir yaşam sunan 'Adres Koru Evleri’nin yüzde 65’i ise peyzaj alanlarına ayrılmış durumda. 


Yatırım potansiyeli yüksek bir proje olarak planlanan 'Adres Koru Evleri’; basketbol sahası, yürüyüş alanları, dört mevsim kullanılabilen kapalı havuzu, spor alanları, fitness , sauna hamam ve toplantı salonuyla da sakinlerinin yaşam standardını yükseltmeyi hedefliyor.


Her daireye özel depo alanı bulunan projede 401’i kapalı, 24’ü açık olmak üzere toplam 425 araçlık otopark alanı da yer alıyor.

Kafeterya ve 8 dairenin de site yönetiminin tasarrufunda olması sayesinde aidatlar da site sakinlerini zorlamayacak şekilde makul seviyelerde tutulması planlanıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Sancaktepe'de yükselen 'Adres Koru Evleri’; lokasyonu ve ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. Samandıra-Kartal yolunun yanı başında yükselen proje; metro, çevreyolu, TEM otoyoluna bağlantılarının yanı sıra Ümraniye ve Kadıköy’e yakınlığıyla da yatırımcısına avantaj sağlıyor. Adres Koru Evleri, Samandıra Bölgesi 3. köprü bağlantı yolu Paşaköy gişelerinin hemen yanında bulunuyor. Yapımı süren ve yakın zamanda tamamlanması planlanan yürüme mesafesindeki metro hattı ile İstanbul, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşmak da kolay hale geliyor.


Şubat ayı ortası itibarıyla, lansman öncesi indirmli özel fiyatlar ile satışa çıkan proje, müşteriye özel ödeme koşulları ile alıcıların beğenisine sunulmaktadır.



Tel: 444 4 535

Web: http://www.adreskoruevleri.com



Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen 'Adres Koru Evleri'nde satışlar başladı. Proje 22 bin metrekare arsa üzerinde, 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşuyor. Metrekare fiyatlarının 3 bin 670 liradan başladığı sitede konutlar 2+1 brüt 112 metrekare ve 3+1 brüt 146 metrekare büyüklüğünde konumlanıyor. Satıştaki en düşük fiyat ise 370 bin liradan başlayıp 665 bin liraya kadar çıkıyor. Proje yaklaşık 14 bin metrekarelik yeşil alan içerisinde, çam ağaçlarından oluşan koruyu, yapay göleti ve kot farkı nedeniyle oluşan doğal şelaleleri de bünyesinde barındırıyor. Her daireye özel depo alanı bulunan sitede 40l'i kapalı, 24'ü açık olmak üzere toplam 425 araçlık otopark alanı da yer alıyor. Kafeterya ve 8 dairenin de site yönetiminin tasarrufunda olması sayesinde aidatların da site sakinlerini zorlamayacak şekilde makul seviyelerde tutulması planlanıyor.



Yeni Şafak 


Haber Yenibirlik Gazetesi'nde şöyle yer aldı

Bayraktar İnşaat tarafından Sancaktepe'de inşa edilen ve bölgenin sosyo-ekonomik şartlarına göre tasarlanan 'Adres Koru Evleri'nde satışlar başladı. Proje 22 bin metrekarelik arsa üzerinde, 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşuyor.

Bugüne kadar konut, rezidans, ofis ve ticari alan olmak üzere 54 farklı projeyi başarıyla hayata geçiren Bayraktar İnşaat'm; en son projesi 'Adres Koru Evleri' satışa sunuldu. Proje, İstanbul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de, Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor. 

Metrekare fiyatlarının 3 bin 670 TL'den başladığı Adres Koru Evleri'nde fiyatlar 2+1 brüt 112 metrekare ve 3+1 brüt 146 metrekareden oluşuyor, konut fiyatları ise 370 bin TL ile 665 bin TL arasında değişiyor. Lansman öncesi indirimli özel fiyatlar ile satışa çıkan proje, müşteriye özel ödeme koşulları ile alıcıların beğenisine sunuluyor. 

İÇİNDE ÖZEL KORU VE ŞELALE MEVCUT 

Yaklaşık 14 bin metrekarelik yeşil alan içerisinde; çam ağaçlarından oluşan korusu, yapay gölet ve kot farkı nedeniyle oluşan doğal şelaleleriyle huzurlu bir yaşam vadeden Adres Koru Evleri' sosyal donatılarıyla da tüm ihtiyaçlara yanıt vermeyi hedefliyor. 

Bayraktar İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen ve yeşille iç içe bir yaşam sunan Adres Koru Evleri'nin yüzde 65'i ise peyzaj alanlarına ayrılmış durumda. Yatırım 

potansiyeli yüksek bir proje olarak planlanan Adres Koru Evleri'; basketbol sahası, yürüyüş alanları, dört mevsim kullanılabilen kapalı havuzu, spor alanları, fitness, sauna hamam ve toplantı salonuyla da sakinlerinin yaşam standardını yükseltmeyi planlıyor.

Her daireye özel depo alanı bulunan projede; 40'ı kapalı, 24'ü açık olmak üzere toplam 425 araçlık otopark alanı da yer alıyor. Kafeterya ve 8 dairenin de site yönetiminin tasarrufunda olması sayesinde aidatların da site sakinlerini zorlamayacak şekilde makul seviyelerde tutulması planlanıyor. 

İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Sancaktepe'de yükselen 'Adres Koru Evleri'; lokasyonu ve ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. Samandıra-Kartal yolunun yanı başında yükselen proje; metro, çevreyolu, TEM otoyoluna bağlantılarının yanı sıra Ümraniye ve Kadıköy'e yakınlığıyla da yatırımcısına avantaj sağlıyor. 


Adres Koru Evleri, Şamandıra Bölgesi 3. Köprü bağlantı yolu Paşaköy gişelerinin hemen yanında bulunuyor. Yapımı süren ve yakın zamanda tamamlanması planlanan yürüme mesafesindeki metro hattı ile İstanbul, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşmak da kolaylaşacak.


Yenibirlik


Haber Sabah'ta şöyle yer aldı

ESKİ Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ), Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar inşaat işine girdi. 21 yıl müteahhitlik yapan,  TOKİ  başkanlığı döneminde de 81 ilde 1.920 şantiyede 500 bin konutu hayata geçiren Erdoğan Bayraktar, Sancaktepe'de kendisine ait 22 bin metrekarelik arsa üzerinde Adres Koru Evlerimi hayata geçirmek için kolları sıvadı. Yaklaşık 130 milyonluk yatırım değerine sahip projenin arsa bedeli 60 milyon lira. Mart 2018'de teslim edilmesi planlanan projenin şimdiden yüzde 20'si de satıldı. 

İÇİNDE ŞELALE VAR 

Adres Koru Evlerimin yüzde 65'i peyzaj alanlarına ayrılmış durumda. Yaklaşık 14 bin metrekarelik yeşil alan içerisinde, çam ağaçlarından oluşan bir koru, yapay gölet ve kot farkı nedeniyle oluşan doğal şelale bulunuyor. Her daireye özel depo alanı bulunan projede toplam 425 araçlık otopark alanı da yer alıyor. 

Peşine yüzde 15 indirim 

112 ila 146 metrekare arasında değişen 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşan projede, metrekare fiyatları, 3 bin 670 liradan, konut fiyatları ise 370 bin liradan başlıyor. Konut sektöründe başlatılan kampanya atağı kapsamında 120 aya yüzde 0.79 faizle satış yapılabiliyor. Peşin fiyatına yüzde 15 indirim yapılan konutlar için firma 48 aya yüzde 0 faiz uyguluyor.


Sabah


Geri Dön