25 / 04 / 2024

Mahmut çöloğlu abd yapı marketi

Mahmut çöloğlu abd yapı marketi

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Caferoğlu ve Seccat Hüseyin Caferoğlu ortaklığında kuruldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Cepoğlu Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cepoğlu Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekiye Mahmutçepoğlu tarafından kuruldu.

Meltem Miraloğlu ABD'ye yerleşti!

Hayat Devam Ediyor dizisindeki rolüyle isminden söz ettiren Meltem Miraloğlu, artık oyunculuk teklifleri gelmeyince ABD'ye yerleşme kararı aldı.

Adil Mahmut Eroğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu, 21 Haziran 2019 tarihinde görevinden istifaen ayrıldı...

ABD’deki popüler 5 ev tipi!

Sotheby’s Washington Eyaleti Emlak Broker’ı Murat Dabağoğlu, ABD’ye yerleşmeyi ya da orada gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünenler için, farklı eyaletlerden popüler ev tiplerini mercek altına aldı…

Mahmut çöloğlu abd yapı marketi Haberi

Mahmut çöloğlu abd yapı marketi

Gelişen dünyada perakende sektöründe e-ticaretin önemi açıkken dünya genelinde bugünlerde en büyük konunun dünya çapında bir salgın hastalık bir pandemi olması sebebiyle de e-ticaret, herkes için önemli hale geldi. 

Objektif Haber'de yer alan habere göre; gelişen dünyada perakende sektöründe e-ticaretin önemi ortadayken dünya genelinde bugünlerde en büyük konunun dünya çapında bir salgın hastalık olması nedeniyle de e-ticaretin önemi herkes için fazlalaştı. Covid-19'un etkileri her alanda görülüyor. Sokağa çıkma yasakları genişliyor. Bu durum da insanların e-ticarete yönelmesine ve her tür alışveriş için internet ve kredi kartını seçmesine sebep oluyor.

Genç iş adamı Mahmut Çöloğlu ABD'ye yaptığı iş seyahatlerinde deneyimlediği kültürel farklılık sebebiyle oldukça heyecanlandığını belirtiyor. ABD'de yerleşim yerlerinin arasındaki mesafelerin uzak olması sebebiyle e-ticaret konusunda çok daha kolay bir tüketim alışkanlığının oluştuğunu...