19 / 04 / 2024

Mahmutbey Cadde Rezidans ulaşım

Mahmutbey Cadde Rezidans ulaşım

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile inşa edilen Cadde Rezidans Evleri 'nde yer alan daireler 110 metrekare alana sahip. Mahmutbey Cadde Rezidans adres bilgisi haberimizde bulunuyor.

Cadde Varlık Residence satılık daire fiyatları!

Cadde Varlık Residence projesi, İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde inşa ediliyor. Cadde Varlık Residence projesi 3 blokta 510 konut ve 40 ticari birimden oluşuyor.

Cadde Varlık Residence 2017 fiyat listesi!

Cadde Varlık Residence projesi İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde hayata geçirildi. Proje ALB Varlık Yapı İnşaat imzası taşıyor...

Cadde Varlık 2017 fiyatları!

Cadde Varlık 2017 fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 3 bloktan meydana gelen proje İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde yer alıyor.

Cadde Alyans satışta! Daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.Cadde Alyans’da daireler 350 bin TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çayırova Cadde Alyans basın lansmanı 28 Eylül'de!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Mahmutbey Su Rezidans ön satışta! 625 bin TL'ye!

Cevahiroğlu İnşaat ve Akmeşe Yapı'nın Bağcılar Mahmutbey'de hayata geçirdiği Su Rezidans'ta ön satışlar başladı. Projede lansmana özel 5 dairede yüzde 20 iskonto uygulanıyor..

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

Park Residences Cadde: Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı!

"Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı" sloganıyla basına tanıtılan Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa edildi. Proje Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Gül Proje Express Rezidans fiyatları!

Toplam 658 konut ve 41 cadde mağazasından meydana gelen Gül Proje Express projesinde konut teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Projede yer alan daireler deniz manzarasına hakim. İşte Gül Proje Express Rezidans fiyatları...

Park Residences Cadde ile kira öder gibi rezidans sahibi olun!

Park Residences Cadde, lüks rezidans satışında bir ilke imza atıyor. projede, ödeme vadesi 150 aya kadar uzatıldı. Bu ayrıcalıklı kampanya ile Park Residences Cadde’de kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

Cadde Varlık Rezidans fiyat listesi!

Cadde Varlık Rezidans fiyat listesi 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. Cadde Varlık Rezidans projesinde toplam 510 daire ve 40 dükkan olacak...

Cadde Varlık Residence Mahmutbey telefon!

Mahmutbey'de yükselen Cadde Varlık Residence projesinde fiyatlar 340 bin liradan başlıyor. Cadde Varlık Residence Mahmutbey telefon numarası 0212 446 42 52...

Mahmutbey Cadde Rezidans ulaşım Haberi

Mahmutbey Cadde Rezidans ulaşım

İstanbul Güneşli'de yer alan Mahmutbey'de hayata geçirilen Cadde Rezidans projesi 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerden meydana geliyor.


Toplam 32 daireden oluşan Güneşli Cadde Rezidans 10 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje 1.550 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Mahmutbey Cadde Rezidans adres bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. Projede dairelerin teslim tarihi 2015 yılı Temmuz ayı olarak belirlendi. 


Kişiye özel ödeme planı oluşturulabilen Cadde Rezidans Bağcılar Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan daire bedeli için 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.


Sosyal olanakları arasında lobi, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve açık otopark bulunan Cadde Rezidans 'ta satılık daire fiyatları 260 bin lira ile 310 bin lira arasında değişiyor. 


Mahmutbey Cadde Rezidans adres :Güneşli Mh., Mahmutbey Yolu...