26 / 04 / 2024

Mahsun Kırmızıgülün evleri

Mahsun Kırmızıgülün evleri

Mahsun Kırmızıgül, ABD’nin Los Angeles şehrinde kendisine ev tuttu. Bir süre burada kalacak olan başarılı yönetmen, dil öğrenmek için hemen bir İngilizce kursuna kayıt yaptırdı.

Mahsun Kırmızıgül Kemerburgaz'da 15 milyon TL'ye ev alacak!

Mahsun Kırmızıgül ve avukat sevgilisi, çareyi sosyetenin ikamet ettiği Kemer Country'de lüks bir malikane satın almakta buldu. Çift, bir süredir Kemerburgaz'daki lüks konutlara bakıyor.

Mahsun Kırmızıgül Yeniköy'den ev mi alacak?

Uzun süredir Bahçeköy Saklı Koru’daki lüks villasında gözlerden uzak yaşayan Mahsun Kırmızıgül, evlilik planları yaptığı avukat sevgilisiyle Yeniköy’e taşınacak.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Acil bakın! Son dakika 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken bugün tepetaklak oldu. Dün 1927 dolardan işlem gören ons altın bugün 1921 dolara geriledi. Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı. Bugün gram altın ne kadar oldu? Acil bakın. Son dakika altın fiyatları.

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr salça 84 TL'ye düştü! İndirim listesinde 130 ürün var

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini "Mutfakların Temel İhtiyaçları" başlığı altında satışa sundu. Kampanya kapsamında, 5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr domates salçası 84 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler...

Migros'ta kırmızı et ürünlerine yüzde 15 indirim! 

Migros market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Migros'ta 31 adet kırmızı et ürünü yüzde 15 indirime girdi. İşte detaylar...

Migros sanal markette taze perşembe rüzgarı! Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü!

Migros Market sanal markette taze perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü. İşte indirimli diğer ürünler ve fiyatı...

Kırmızı et almak lüks oldu! Kırmızı ete yeni zam!

Et fiyatlarına gelen zamlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Kırmızı ete bir zam daha yapıldı. İşte detaylar!

Kırmızı et sanayicileri fiyatların dengelenmesini bekliyor!

Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Bılıkçı, ESK'nin kırmızı et piyasasına yönelik adımları ile ilgili olarak 500 bin baş hayvanlık besilik ithalatı için izin verildiğini belirterek, onlarla beraber fiyatlar dengeye oturacağını söyledi.

Altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Gram altın 1380 TL olurken altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Dolar 7 gün sonra bu kadar olacak! Doları olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin

Sınırlı değer kaybını devam ettiren dolar/TL kuru Amerika Merkez Bankası Fed faiz kararınıa odaklandı. Yatırımcılar doların yönünü merak ediyor. Dolar 7 gün sonra bu kadar olacak! Doları olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin.

Kırmızı et fiyatlarına yakın takip! Para cezası uyarısı geldi

Kırmızı ete arda arda yapılan zamlar sebebiyle vatandaş günün ilk anlarında ucuz et kuyruğuna girmek mecburiyetinde kalırken Rekabet Kurumu'ndan gelen açıklamada, yaşanan ücret yükselişlerinin yakın takibe alındığı ve fahiş ücret uygulayanlara cirolarının yüzde 10'una varan idari para cezası uygul

Kırmızı ette böyle bir indirim görülmedi! Tarım Kredi Marketleri kasapları perişan etti! Tam 100 TL avantajı kaçırmayın

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı ile birlikte kırmızı ete yaptığı indirimlerle gündeme geldi. Yapılan bu 100 TL'lik indiirim vatandaşın yüzünü güldürürken fırsatı kaçırmak istemeyenler  Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti İşte haberin detayları

Kırmızı et fiyatlarında son durum ne? Ramazan’da zam gelecek mi?

Kırmızı et fiyatlarının her geçen gün daha da zamlanmasının ardından bu fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş. Ramazan ayında da bu fiyatlarda zam yaşanacak mı merak etmeye başladılar. Peki Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarına zam gelecek mi?

Kırmızı et fiyatları için kritik uyarı… “Ramazan fırsatçıları harekete geçmeden önlem alın!”

Ramazan öncesinde fırsatçıların gıda fiyatları ve özellikle kırmızı ete fahiş zam yapma ihtimaline karşı önemli uyarı sektörün yetkili isminden geldi: "Fırsatçılar iş başında, önlem alın!"

Mahsun Kırmızıgülün evleri Haberi

Mahsun Kırmızıgülün evleri

Mahsun Kırmızıgül, ABD’nin Los Angeles şehrinde kendisine ev tuttu. Bir süre burada kalacak olan başarılı yönetmen, dil öğrenmek için hemen bir İngilizce kursuna kayıt yaptırdı.


Hazırlıklarına 6 ay önce başladığı yeni filminin çekimlerini erteleyen Mahsun Kırmızgül, aradaki boşluğu ABD’de değerlendirme kararı aldı. Los Angeles’a giden başarılı yönetmen kendisine bir ev tuttu.


YAZA KADAR ABD’DE

Kırmızıgül'ün ev tuttuktan sonra ilk işi İngilizce kursuna kayıt yaptırmak oldu. Son filmi ‘Mucize’yle kendisini sinemada iyice kanıtlayan ünlü yönetmen, yaz aylarına kadar Los Angeles’ta kalacak ve İngilizce’sini geliştirecek.



Mehmet...