24 / 04 / 2024

mahsun kırmızıgülün yeni evi

mahsun kırmızıgülün yeni evi

Mahsun Kırmızıgül, ABD’nin Los Angeles şehrinde kendisine ev tuttu. Bir süre burada kalacak olan başarılı yönetmen, dil öğrenmek için hemen bir İngilizce kursuna kayıt yaptırdı.

Mahsun Kırmızıgül Kemerburgaz'da 15 milyon TL'ye ev alacak!

Mahsun Kırmızıgül ve avukat sevgilisi, çareyi sosyetenin ikamet ettiği Kemer Country'de lüks bir malikane satın almakta buldu. Çift, bir süredir Kemerburgaz'daki lüks konutlara bakıyor.

Mahsun Kırmızıgül Yeniköy'den ev mi alacak?

Uzun süredir Bahçeköy Saklı Koru’daki lüks villasında gözlerden uzak yaşayan Mahsun Kırmızıgül, evlilik planları yaptığı avukat sevgilisiyle Yeniköy’e taşınacak.

Mahsun Kırmızıgül 5 milyon dolara villa aldı!

Mahsun Kırmızıgül Bahçeköy'den 5 milyon dolara 4 katlı villa satın aldı...

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Acil bakın! Son dakika 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken bugün tepetaklak oldu. Dün 1927 dolardan işlem gören ons altın bugün 1921 dolara geriledi. Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı. Bugün gram altın ne kadar oldu? Acil bakın. Son dakika altın fiyatları.

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Dolar yeni rekorunu kırdı! Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan dövizciye gitmeyin!

Yeni ekonomi yönetiminin attığı adımların ardından dolar/TL kuru rekor üstüne rekor kırıyor. Dün 26,15'ten güne başlayan dolar bugün yüzde 0,06  yükselişle yeni rekorunu kırdı. Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan kuyumcuya gitmeyin!

Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusu merak ediliyor. ABD’de yaşanan borç krizi ve Fed’in faiz kararı belirsizliği altındaki fiyatlamayı zor hale getiriyor. Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin! 25 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün altında ibreler kırmızıya döndü. Gram altın ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin. 25 Mayıs Perşembe canlı altın fiyatları.

5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr salça 84 TL'ye düştü! İndirim listesinde 130 ürün var

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini "Mutfakların Temel İhtiyaçları" başlığı altında satışa sundu. Kampanya kapsamında, 5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr domates salçası 84 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler...

Migros'ta kırmızı et ürünlerine yüzde 15 indirim! 

Migros market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Migros'ta 31 adet kırmızı et ürünü yüzde 15 indirime girdi. İşte detaylar...

Yarın piyasalarda 'kırmızı pazartesi' olacak! Altın, dolar, borsayı neler bekliyor?

Geçtiğimiz hafta para piyasalarının nabzı Kapalıçarşı'da atmaya başladı. Analistler seçim sonrası için, pazartesi “kırmızı pazartesi olacak” diyerek işaret etti. 

Migros sanal markette taze perşembe rüzgarı! Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü!

Migros Market sanal markette taze perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü. İşte indirimli diğer ürünler ve fiyatı...

Kırmızı et almak lüks oldu! Kırmızı ete yeni zam!

Et fiyatlarına gelen zamlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Kırmızı ete bir zam daha yapıldı. İşte detaylar!

Zam üstüne zam! Kırmızı et bir ayda resmen fırladı

Açlık sınırı 10 bin TL'yi aşarken kira, fatura, eğitim, giyim, ulaşım gibi tüm giderlerini kapsayan yoksulluk sınırı ise 33 bin TL'ye tırmandı. Son aylarda gelen fiyat artışları ile dikkat çeken kırmızı ette ise bir aydaki zam oranının 50 lira olduğu ifadelerini belli oldu.

Kırmızı et sanayicileri fiyatların dengelenmesini bekliyor!

Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Bılıkçı, ESK'nin kırmızı et piyasasına yönelik adımları ile ilgili olarak 500 bin baş hayvanlık besilik ithalatı için izin verildiğini belirterek, onlarla beraber fiyatlar dengeye oturacağını söyledi.

Altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Gram altın 1380 TL olurken altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

mahsun kırmızıgülün yeni evi Haberi

mahsun kırmızıgülün yeni evi

Mahsun Kırmızıgül, ABD’nin Los Angeles şehrinde kendisine ev tuttu. Bir süre burada kalacak olan başarılı yönetmen, dil öğrenmek için hemen bir İngilizce kursuna kayıt yaptırdı.


Hazırlıklarına 6 ay önce başladığı yeni filminin çekimlerini erteleyen Mahsun Kırmızgül, aradaki boşluğu ABD’de değerlendirme kararı aldı. Los Angeles’a giden başarılı yönetmen kendisine bir ev tuttu.


YAZA KADAR ABD’DE

Kırmızıgül'ün ev tuttuktan sonra ilk işi İngilizce kursuna kayıt yaptırmak oldu. Son filmi ‘Mucize’yle kendisini sinemada iyice kanıtlayan ünlü yönetmen, yaz aylarına kadar Los Angeles’ta kalacak ve İngilizce’sini geliştirecek.



Mehmet...