29 / 03 / 2024

mai residence adres bilgileri

mai residence adres bilgileri

Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler için farklı bir kampanya başlattı. 'Yok Artık' dedirten kampanyada peşinat yok, ara ödeme yok 1 yıl boyunca cebinizden hiç para çıkmayacak.

Mai Residence adres bilgileri!

Mai Residence adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İlk blok tesliminin 2015 yılının Mart ayında yapılması planlanan Mai Residence projesinde 3 bin 500 liradan başlayan peşinatlar ödeniyor...

Mai Residence adres bilgileri!

Mai Residence projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da 11 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje toplam 213 adet daireden meydana geliyor. Mai Residence adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor...

Mai Residence vaziyet planı!

Fer Yapı tarafından inşa edilen Mai Residence projesinde fiyatlar 275 bin liradan başlangıç gösteriyor. Mai Residence vaziyet planı hakkında www.mairesidence.com adresinden detaylı inceleme yapabilirsiniz...

Mai Rezidans Fer Yapı satılık!

Fer Yapı tarafından Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen ve 213 konut ve 144 home ofisten meydana gelen Mai Rezidans Fer Yapı satılık daire tipleri...

Kartal Mai Residence telefon numarası!

Kartal Mai Residence telefon numarası ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Mai Residence konut fiyatları 267 bin liradan başlıyor...

Mai Rezidans Fer Yapı ödeme!

Mai Rezidans Fer Yapı ödeme bilgisi haberimizin içerisinde yer almaktadır. Kartal Mai Rezidans ev fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Kartal Mai Residence adres bilgileri!

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Mai Residence hemen teslim etapta ödemeler 1 yıl sonra!

FERYAPI, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da yeni bir kampanyaya başladı. Peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olma imkanı tanıyan kampanya, yüzde 1 KDV ile de avantaj sağlıyor.

Mai Residence Kartal'da bugün taşın, bir yıl sonra öde!

FerYapı, İstanbul’un gelişim potansiyeli en yüksek bölgelerinden Kartal’da inşa ettiği Mai Residence ’da doğru yatırım yapmak isteyenler için ‘Yok Artık’ dedirten bir kampanya başlattı.

Kartal Mai Residence'ta 0 peşinatla! Ödemelere Mart 2016'da başla!

Ödemelerin 2016 yılının Mart ayında başlayacağı ve Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesinde ara ödeme yapılmadan peşinatsız 1 yıl ödeme yapmadan konut sahibi olunuyor.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, ara ödemesiz seçeneklerle!

Peşinatsız ara ödemesiz ödeme seçeneklerinin uygulandığı Mai Residence Kartal projesinde 1 yıl ödeme yapmadan konut sahibi olunuyor. Projede stüdyodan 2+1'e kadar farklılık gösterden daire seçenekleri bulunuyor.

Mai Residence Kartal'da ödemeye Mart 2016'da başla! 0 peşinatla!

Peşinatsız ara ödemesiz kampanya uygulanan Mai Residence Kartal projesinde ödemeler 2016 yılının Mart ayında başlıyor. Mai Residence Kartal projesinde yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Mai Residence Kartal'da yeni kampanya! Ara ödemesiz, peşinatsız!

Kartal 'da inşa edilen Mai Residence projesinde yeni kampanya başladı. Projede ara ödemesiz, peşinatsız daire sahibi olunuyor. Ödemeler ise 2016 yılının Mart ayında başlayacak.

The Address Residence adres!

The Address Residence adres bilgilerinin detayları için 0 216 547 1717 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Nurol Life Residence adres bilgileri!

Nurol Life Residence adres bilgileri detaylarını 444 64 96 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla yükselen proje 9 bin 525 metrekare alan üzerine yayılıyor.

Mai Residence Kartal'da 1+1 daireler 289 bin TL'den başlıyor!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler için bir kampanya başlattı. Buna göre Mart 2015'te teslim edilecek projede daire ödemelerine 1 sene sonra başlanıyor.

Kartal Mai Residence ödeme planı!

Kartal Mai Residence ödeme planı kapsamında peşinatsız ve ara ödemesi konut sahibi olunabiliyor. Kampanya fırsatları devam eden proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mai Residence Kartal ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilen Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Peki Mai Residence Kartal ne zaman teslim edilecek?

Kartal Mai Residence ödemeleri!

E-5 karayolu üzerinde inşa edilen ve Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen Mai Residence ödeme planı kampanyası 31 Mart'a kadar geçerli olacak. İşte Kartal Mai Residence ödemeleri...

mai residence adres bilgileri Haberi

mai residence adres bilgileri


FerYapı, İstanbul'un yükselen değeri Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler için farklı bir kampanya başlattı.  'Yok Artık' dedirten kampanyada peşinat yok, ara ödeme yok 1 yıl boyunca cebinizden hiç para çıkmayacak. Projenin ilk bloğu Mart 2015'te, ikinci blok ise Eylül'de teslim edilecek. 


ÖDEMELER MART 2016'DA BAŞLIYOR 

Yüzde 1 KDV avantajlı Mai'de 1+1 ünitelerin peşin satış fiyatı 298 bin TL'den, 2+1 üniteler ise 325 bin TL'den başlıyor. FerYapı'nın kampanyasında yüzde 25 oranındaki peşinat Mart 2016'da ödeniyor ve aylık sabit taksit ödemeleri de yine Mart 2016'da başlıyor. Gerek son kullanıcıdan gerekse yatırımcılardan ilgi gören Adalar manzaralı Mai Residence, merkezi konumu ile dikkat çekiyor. 


Yeni...