29 / 03 / 2024

Mai Residence ödeme şartları

Mai Residence ödeme şartları

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Mai Residence ödeme bilgileri!

Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal ev fiyatları!

Mai Residence Kartal ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı!

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı kapsamında 1.490 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatta öteleme imkanı!

Fer Yapı, Kartal’da yükselen Mai Residence projesinde ödeme kolaylığı sunuyor. İsteyenlere peşinatta öteleme imkanı da veriyor. Projede daire fiyatları peşinde 352 bin liradan başlıyor.

Mai Residence Kartal'da peşinat öteleme imkanı!

KARTAL'DA yükselen Mai Residence'tan gayrimenkul almak isteyenler için Ramazan'a özel ödeme kolaylıkları sunan FerYapı, isteyenlere peşinatta öteleme imkanı da sunuyor.

Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötelemeli ödeme seçenekleri!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinat ve 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri bulunuyor.Daire fiyatları 330 bin TL'den başlayan projenin teslimleri Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal Mai Residence'ta 326 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV!

1 yıl ötemeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Kartal Mai Residence projesinde yer alan daireler için peşinatlar da dilenirse 1 yıl sonra ödeniyor. Projede 2. blok teslimleri Eylül'de yapılacak.

Kartal Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötemeli ödemeler!

1 yıl ötemeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Kartal Mai Residence projesinde yer alan daireler için peşinatlar da dilenirse 1 yıl sonra ödeniyor. Projede 2. blok teslimleri Eylül'de yapılacak.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl ötemeli ödemeler!

Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesi kapsamında gerçekleştirilen kampanya kapsamında peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri uygulanıyor. Fiyatlar 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mai Residence Kartal'da ara ödemesiz peşinatsız yüzde 1 KDV'yle!

Kartal 'da inşa edilen Mai Residence projesinde uygulanan kampanya dahilinde peşinat ve ara ödeme uygulanmadan daire sahibi olunuyor. Projede yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinat yok, ara ödeme yok!

Peşinatsız, ara ödemesiz ödeme seçeneklerinin sunulduğu Fer Yapı Mai Residence projesinde ödemeler bir yıl sonra başlıyor. Projedeki daireler stüdyodan 2+1 'e kadar çeşitlilik gösteriyor.

Kartal Mai Residence'ta 0 peşinatla! Ödemelere Mart 2016'da başla!

Ödemelerin 2016 yılının Mart ayında başlayacağı ve Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesinde ara ödeme yapılmadan peşinatsız 1 yıl ödeme yapmadan konut sahibi olunuyor.

Mai Residence ödeme şartları Haberi

Mai Residence ödeme şartları


11 bin metrekare alanda inşa edilen Mai Residence projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da Fer Yapı tarafından inşa edildi. Mai Residence'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor.


357 adet konuttan meydana gelen Mai Residence Kartal projesi 14 ve 28 katlı iki blok olarak hayata geçirildi. Mai Residence Kartal projesinde daire büyüklükleri 39 ila 171 metrekare arasında belirlendi.


Mai Residence Kartal'da Evdekifirsat.com bünyesinde ödeme kampanyası başlatıldı. Kartal Mai Residence projesinde peşinat ödemesi yapmadan ev sahibi olunuyor. 


1.490 TL'den başlayan aylık taksit ödemeleri yüzde 10 oranında artıyor. 1 yıl sonra yüzde 8 oranında ara ödemenin olduğu Mai Residence Kartal'da 24. ay, 36. ay, 48. ay ve 60. aylarda yüzde 10'luk ara ödemeler yapılıyor.



Adres : Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal İSTANBUL



Tel: 444 9 337

Web :...