29 / 03 / 2024

Majsty Companyınt İnşaat nerede

Majsty Companyınt İnşaat nerede

Majsty Companyınt İnşaat Gayrimenkul Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. E.M.Refat Sayed Ahmed Amer tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Jeyhun Guliyev ve Toghrul Nabıyev tarafından kuruldu.

Nur Group İnt İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Group İnt İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdulfatah Noor, Mojtaba Noor ve Mostafa Noor ortaklığında kuruldu.

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Bılal M.M.T., Mamoun I.M. Z.H., Nazıh L.I.L ve Omer Albaktı ortaklığında kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Demet Özdemir Saadet Özsırkıntı'nın evine taşındı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Demet Özdemir'in evindeki tadilat nedeniyle Saadet Özsırkıntı'nın yanına taşındığını yazdı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Eym Int İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eym Int İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taş, Muhammet Esat Nuhoğlu, Mehmet Edip Demir ve Yaşar Ayaz ortaklığında kuruldu.

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato duruşması 16 Eylül'de!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato talep eden Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato duruşması 16 Eylül 2020 günü gerçekleşecek...

Akhaş İnşaat'ın kesin mühleti 22 Ağustos'a uzatıldı!

Mali anlamda sıkıntılı bir dönem geçiren Akhaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi...

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Taşkıran tarafından kuruldu.

Emay İnşaat'ın kesin mühlet kararı 30 Aralık'a uzatıldı!

Uzun süredir gayrimenkul ve sektöründe faaliyette bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha verildi.

Emay İnşaat'ın 1 yıl kesin mühleti 6 ay daha uzatıldı!

Uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntılar nedeni ile konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı.

Company Kamılsen Elektronik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Company Kamılsen Elektronik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamıl Harbı M. Al-Shammarı tarafından kuruldu.

Majsty Companyınt İnşaat nerede Haberi

Majsty Companyınt İnşaat nerede

Majsty Companyınt İnşaat Gayrimenkul Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. E.M.Refat Sayed Ahmed Amer tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'ta kuruldu. 


Majsty Companyınt İnşaat Gayrimenkul Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...