25 / 04 / 2024

makedonya çocuk parkları

makedonya çocuk parkları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Büyükçekmece Belediyesi iş birliğinde, Makedonya'nın güneybatısındaki Struga şehrinde yapılan "Kerem Mutlu Çocuk Parkı" bugün törenle hizmete açıldı.

Pazar keyfini deniz kenarında yapmak istemez misiniz? Beltur Sosyal Tesisleri 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Denize karşı bir kahvaltı ardından güzel bir Türk kahvesi sizin bütün stresinizi alıp götürecek. Yeşil alanları, yürüyüş ve gezi parkurları, spor alanları, çocuk parkları ve sahip olduğu eşsiz güzellikteki manzaraları ile İstanbulluların tercihlerinde ilk sıradadır. İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi.

Greenist’te son daireler satışta!

Geniş kat bahçeleri, iç avluları, teras ve balkonları, çocuk parklarıyla, şehirden uzaklaşmadan doğa ile iç içe sağlıklı bir yaşam vadeden Greenist projesinde kalan son daireler satışa çıktı.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Almanya'da camiler ve küçük mağazalar yeniden açılıyor!

Almanya koronavirüs tedbirlerini gevşetmek amacıyla adımlara devam ediyor. Buna göre, 800 metrekareden küçük mağazalar, çocuk parkları, müzeler, ibadethaneler, sergi salonları ve hayvanat bahçeleri hizmete açılacak. 

Körfez'deki metruk binalar tehlike saçıyor!

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının yanında bulunan metruk binalar tinerci ve evsizlerin meskeni oldu.

Adıyaman'daki parkların yenilenmesi ve onarılması isteniyor!

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Edirne'deki parklar yenileniyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yıldırım Hacısarraf ve Yeniimaret Mahalleleri’ne yapımı devam eden yeni çocuk parklarında incelemelerde bulundu.

Alanya Sugözü'ne yeni park!

Tüm mahallelerde ihtiyaç olan bölgelerde yeni çocuk parklarını hizmete sunan Alanya Belediyesi, Sugözü Mahallesi’ndeki parkı tamamladı

Trabzon Büyükşehir'den okullara çocuk parkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.

Alanya Kuzyaka'ya yeni park!

Alanya Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de yeni park alanları ve çocuk parkları inşa etmeye devam ediyor. Kuzyaka Mahallesi’ne yeni bir çocuk parkı kazandırıldı.

Çocuk parklarında kanser tehlikesi!

Medyada bir süre önce “Çocuk parkında kanser oyunu”, “Çocuğunuzu o parklara götürmeyin”, “Çocuk parklarındaki kanser tehlikesi” başlıklarıyla yer alan haberler aileleri tedirgin etmiş, belediyelerin telefonları susmamıştı. Ferahlatan haber, çocuk parkları için hammadde üreten firmadan geldi.

Alanya Belediyesi'nden yeni çocuk parkları!

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Kocaeli Kartepe'de parklar yenileniyor!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parkların daha güzel olmaları için yaptıkları düzenlemelere hız verdi. Bu kapsamda, Kartepe geneli park alanlarında ve çocuk oyun grubu zeminlerinde kauçuk döşemesi yapılacak.

makedonya çocuk parkları Haberi

makedonya çocuk parkları


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Büyükçekmece Belediyesi iş birliğinde, Makedonya'nın güneybatısındaki Struga şehrinde yapılan "Kerem Mutlu Çocuk Parkı" bugün törenle hizmete açıldı.


Şehrin sahil kesiminde 3 bin 200 metrekarelik alana kurulan parkın açılış törenine, Büyükçekmece Belediyesi temsilcileri ile Struga Belediye Başkanı Ziadin Sela ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende konuşan Sela, Büyükçekmece Belediyesi tarafından Struga'da birkaç projenin daha yapıldığını söyleyerek, "Park, ortak yürüteceğimiz projelerin başlangıcıdır. Miladinovci Kardeşleri İlkokulunun da inşaatına başladık. Kardeş şehrimiz Büyükçekmece ile birlikte iki park daha yapma projemiz var." dedi.


Büyükçekmece Belediyesi adına katılan Struga kardeşliği kurucularından Kemal Akar ise Struga'da yaptıkları projelere devam edeceklerini belirterek, projenin Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından bizzat yürütüldüğünü ifade etti.


2014 yılında geçirdiği bir kaza sonucu 11 yaşında hayatını kaybeden Kerem Mutlu'nun adını...