29 / 03 / 2024

Makro Prefabrik Çelik Yapı İnşaat

Makro Prefabrik Çelik Yapı İnşaat

Makro Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Acar, Kadir Kaynar, Yaşar Çakır tarafından 135 bin TL'lik sermaye ile 2 Ocak'ta kuruldu

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Ucuz ev almak isteyenler müjde! Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatı!

Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler... 

Prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar neler?

Son zamanlarda dayanıklılığı ve görünümü ile öne çıkan evlerden biri olan çelik yapılar, prefabrik yapılardan farklılıkları ile dikkat çekiyor. Bu durumda pek çok kişi prefabrik ev ile çelik ev arasındaki farkları merak ediyor. Merak konusu olan prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar nelerdir?

Yüksek kiralar prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdı!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada yüksek kiraların prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdığını söyledi.

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Sami Gözübüyük tarafından kuruldu.

Hafif çelik evler sağlam mı? Çelik ev rüzgara dayanıklı mı?

Çelik evler, prefabrik evler kadar ilgi uyandıran yapılardan biridir. Bu yüzden de çelik evlere dair özellikler merak ediliyor. İşte çelik evlere dair araştırılan ayrıntılar!

49 metrekare çelik evlerin fiyatı ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Çelik evler, tıpkı prefabrik evler gibi merakla araştırılmaktadır. Bilhassa fiyatları merak edilmektedir. İşte çelik evlere dair araştırılan detaylar!

Zen Kargo Konteyner Ve Prefabrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Kargo Konteyner Ve Prefabrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev yapımı kaç gün sürer?

Çelikler evler tıpkı konteyner ve prefabrik evler gibi gündemde yer alan konulardan biridir. Çelik ev almayı düşünen kişilerin kafasında pek çok konu vardır. İşte bu konuda araştırılan detaylar!

Prefabrik ev sağlığa zararlı mı? Prefabrik ev rüzgarda uçar mı?

Prefabrik evlerin özellikleri tıpkı çelik evler ve konteyner evlerin özellikleri kadar merak edilip araştırılmaktadır. İşte prefabrik evlere dair sıkça sorulan sorular!

Çelik evler sallanır mı? Çelik ev için imar gerekli mi?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sıkça araştırılan konut tipidir. Çelik ev yaptırmak isteyenler birtakım sorularına yanıt aramaktadır. İşte o sorular!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

Makro Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Haberi

Makro Prefabrik Çelik Yapı İnşaat

Makro Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Acar, Kadir Kaynar, Yaşar Çakır tarafından 135 bin TL'lik sermaye ile 2 Ocak'ta kuruldu. 


Makro Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Prefabrika çelik yapılar imalat ithalat ihracat iç ve dış mümessillik toptancılık perakendecilik dağıtımı ve pazarlama yapar ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Makro Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Güzelyalı Mahallesi, Erdil Sokak,...