26 / 04 / 2024

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.



Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini kaydetti.

Karmod tarafından yapılan açıklamaya göre, güvenli konut modeli, hızlı üretim ve kurulum avantajı prefabrik evlere olan talebi artıran temel etkenler arasında yer alıyor.

Paylaşılan detaylara göre, hazır zemin betonu üzerine Türkiye’nin her yerinde firma uzmanlarınca 64 metrekare evin kurulumu iki gün gibi kısa bir sürede yapılabiliyor. Ev içi zemin şapı ve fayans uygulamaları sonrası yine ortalama iki günde evin boyası tamamlanarak oturuma hazır duruma getiriliyor.

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, talep artışıyla beraber günlük prefabrik ev üretimlerini 500 adete kadar yükselttiklerini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada özellikle büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlardan deprem sonrası gelen taleplerde büyük artış yaşandığını kaydeden Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, "Yüzyılın felaketi olarak yaşadığımız Kahramanmaraş depremleri özellikle büyükşehirlerde yaşamını sürdüren vatandaşlarımızda endişeye yol açtı. Son dönemlerde en çok talep özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlardan geliyor.


Geri Dön