28 / 03 / 2024

Malatya çevre düzenlemesi

Malatya çevre düzenlemesi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, meydan ve çevre düzenleme çalışmaları ile İpek caddesinde inşa edilen Semt Pazarı ve Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Malatya Yeşilyurt'ta 2 bin konutun kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde hayata geçirilen afet konutları, kapı ve pencerelerin takılması, çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasından sonra hak sahiplerine verilecek.

Fahiş kira artışında kiracılar ne yapabilir? Kira düzenlemesi nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında kira düzenlemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte kira düzenlemesine dair tüm detaylar...

TOKİ Malatya 79 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Malatya'ya 79 yeni konut müjdesi!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Malatya Battalgazi Beydağı 3. ve 4. Etap ihalesi yarın!

Malatya İli Battalgazi İlçesi 886 Konut 38 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Malatya 879 konut ve 38 dükkan ihalesi bugün!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Battalgazi 879 konut ihalesi 29 Temmuz'da!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Malatya Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Malatya Millet Bahçesi ihalesi 4 Eylül'de!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Millet Bahçesi 4 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya çevre düzenlemesi Haberi

Malatya çevre düzenlemesi

18 Aralık Perşembe günü gerçekleşen inceleme gezilerine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları ile ilgili Daire Başkanları ve Şube Müdürleri de katıldı. 


Meydan düzenlemede sona yaklaşıldı

İlk olarak Adliye yanı alt geçit üzerine oluşturulan yaklaşık 7 dönümlük meydanda yapılan çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Çakır, düzenleme çalışmaları ile ilgili olarak yetkililerden bilgiler aldı. Bitme aşamasına getirilen düzenleme çalışmaları çerçevesinde, meydan içerisine kafeterya, oturma grupları ve sergi alanları yapıldığı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra ipek caddesinde yapımı devam eden Semt Pazarı ve Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu.


Önemli bir tesis

Kapalı Semt Pazarı ve Kültür Merkezi ile ilgili bilgiler veren Başkan Çakır, bu projenin Malatya için önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Burası sadece bir kültür merkezi değil, aynı zamanda...