27 / 04 / 2024

malatya deprem son dakika 2020

malatya deprem son dakika 2020

Süleyman Soylu ve Murat Kurum, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Pütürge ilçesine ziyarette bulundu...

Malatya'da ağır hasarlı evler yıkıldı!

Elazığ Sivrice'de 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremde Malatya'nın Kale ilçesinde ağır hasar gören evler kontrollü yıkıldı...

Son dakika! Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin saat 17.43'te meydana geldiğini ve 7.31 kilometre derinlikte olduğunun tespit edildiği belirtildi.

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Son dakika! Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! 

AFAD, Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkezi Battalgazi ilçesi olan deprem pek çok ilde de hissedildi.

Son Dakika! Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem...

Malatya'nın Kale ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Malatya'da saat 15.41'de merkez üssü Kale olan 4 büyüklüğünde sarsıntı hissedildi. 

Son dakika! Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem!

Malatya Pütürge'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 16.19’da kaydedilen sarsıntı, 9,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Son dakika! Malatya'da 4,6 şiddetinde deprem!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 12:34’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Deprem uzmanından Malatya depremi açıklaması: O fay harekete geçti! SON DAKİKA!

Malatya'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, önemli açıklamalarda bulundu. Peki deprem hangi fayda meydana geldi? İşte Görür'ün o açıklamaları... 

Malatya Deprem Konutları'nın bir kısmı teslime hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Malatya Deprem Konutları teslime hazır hale geldi.

SON DAKİKA! Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika gelişmesi. AFAD, merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki depremin meydana geldiğini kaydetti. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Malatya'da 4.5 şiddetinde deprem!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerini yaşayan Malatya'da bu sabah yine sallandı. AFAD'ın büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladığı deprem çevre illerde de hissedildi.

SON DAKİKA! Malatya’da 4 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, saat 01.32’de Malatya’da 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin çevre illerden de hissedildiği öğrenildi.

malatya deprem son dakika 2020 Haberi

malatya deprem son dakika 2020

Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen Malatya'nın Pütürge ilçesinde Süleyman Soylu ve Murat Kurum incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Pütürge ilçesini ziyaret etti.

Malatya Valiliğindeki deprem değerlendirme toplantısının ardından Pütürge ilçesini ziyaeret eden Soylu ve Kurum'u Kaymakam Recep Aydın ile Arguvan Kaymakamı Abdullah Şahin karşıladı.

İlçede depremzedeler için hayata geçirilecek Tarımköy Uygulaması'nın yapılacağı alanda gözlemlerde  bulunan Süleyman Soylu ve Murat Kurum, ardından Taşbaşı Mahallesi'nde konteyner kent kurulacak alanı inceledi.

Pütürge Kaymakamlığını da ziyaret eden Soylu ve Kurum, ardından ilçe merkezinde bir kahvehanede depremzedelerle görüşüp sorunlarını dinledi.

Depremde ağır hasar gören Pütürge Belediyesi binasında da incelemelerde bulunan Soylu ve Kurum, depremzedelerle bir...