18 / 04 / 2024

malatya fırat mahallesi semt pazarının temeli atıldı

malatya fırat mahallesi semt pazarının temeli atıldı

Malatya Belediyesi tarafından Fırat Mahallesi'nde inşa edilecek olan kapalı semt pazarı ve hanımlar kültür merkezinin temeli törenle atıldı. Törene Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da katıldı..

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Ağrı Fırat Mahallesi'ndeki dönüşümün 2. etabı başlıyor!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, düzenlediği basın toplantısında Ağrı'nın Fırat Mahallesi'nde başlayan ve ilk etabı bitirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Etap çalışmalarının devam edeceğini ve bu projeyle modern bir mahalle oluşturulacağını söyledi.

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde teslimler sona eriyor!

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Projesi kapsamında C2-14, C2-15, C2-16 ve C2-17 bloklarda satılan konutların son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. etap konut teslimleri sona eriyor!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 10 peşinat yatırılarak daire sahibi olunabiliyor.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2.Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Projede 4 adet daire satışta.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün başlıyor. 4 adet konut TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde bugün açık satışa çıkacak.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuru günü!

4 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etapta başvurular 2 gün sonra başlayacak.

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ 2. Etap Evleri başvuru!

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ 2. Etap Evleri başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlıyor. Projede fiyatlar 151 bin 55 TL'den başlıyor.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap fiyatları!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap fiyatları 151 bin 55 TL'den başlıyor. Proje 4 adet konut bulunuyor.

Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap TOKİ başvuruları!

Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap TOKİ başvuruları 26 Eylül'de başlayacak. Projede daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvurusu!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvurusu 26 Eylül'de başlayacak. Projede 4 adet konut satışta.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap 2016 başvuruları!

4 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap projesinde başvurular 26 Eylül'de başlayacak.

malatya fırat mahallesi semt pazarının temeli atıldı Haberi

malatya fırat mahallesi semt pazarının temeli atıldı

BELEDİYE Başkanı Ahmet Çakır, törende yaptığı konuşmada. 4 yıl önce göreve gelirken hedefledikleri projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirtti. Şehirde dönüşüm projesi başlattıklarını anlatan Çakır, hizmeti adaletli bir şekilde dağıtarak kentin her bölgesini yemlemeye çalıştıklarını ifade etti Uzun vadeli projeleri hayata geçirdiklerim vurgulayan Çakır, "Şehrin 50 yıllık geleceği öngörülerek kentsel dönüşüm master planını hazırlıyoruz Dönüşüm anlamında en güzel örneği burada ortaya koyacağız" dedi. 


Proje hazırlamanın kolay olduğunun altını çizen Çakır, hazırlamadan ziyade bunları hayata geçirmenin önemli olduğuna dikkat çekti. Göreve gelirken 54 projeyi yaşama geçirmeyi planladıklarını söyleyen Çakır, şöyle devam etti: "Günümüzde yüzlerce projeyi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Boş vaatlerde bulunarak hayal üretmedik. Söz verdiğimiz her projeyi hizmete sunduk Kentin büyük bir bölümünü yeniledik 200 caddede altyapı ve yenileme çalışması yaptık Göztepe....