26 / 04 / 2024

malatya köprüsü ihale

malatya köprüsü ihale

Malatya-Elazığ arasına Fırat Nehri üzerine yapılacak olan yeni köprünün ihalesi yapıldı. Yaklaşık 252 milyon TL ihale bedelli köprünün proje maliyeti açısından Malatya'daki son 10 yılda en büyük proje olduğu vurgulandı...

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

Dev yatırımlara '1915 Çanakkale Köprüsü' vizesi!

Ocak 2017'de ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü köşe yazısında Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti ve yatırımlarını kaleme aldı.

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

1915 Çanakkale Köprüsü için 2.5 milyar Euro’luk ihale!

Dünyanın sayılı asma köprülerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü  2.5 milyar Euro’ya ihale edildi. Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, projeyle ilgili ‘Bu köprü, bir mühendis olarak hayatımın hayalidir’ dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik ihalesi 11 Mayıs'a ertelendi!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesimi, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart'ta ihale yapılacaktı, ertelendi.

Çanakkale Köprüsü, 138 yıl önce projelendirilmiş!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün aslında 138 yıl önce projelendirildiği ortaya çıktı. Temeli 18 Mart'ta atılacak olan köprünün ihale süreci tamamlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü yeni projelere olan ilgiyi artırdı!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Çanakkale, yapılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ihale sürecinden sonra hızla gelişmeye ve değerlenmeye başladı.

Çanakkale Köprüsü ihalesi onaylandı, inşaat başlıyor!

Dün ihale sonucu açıklanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı 18 Mart'ta başlayacak. Çanakkale Köprüsü ihalesini Türk Kore ortak girişimi, Kore firması Daelim ve SK ile Türkiye'den Yapı Merkezi ve Limak'tan oluşan de ortak girişim grubu kazandı.

1915 Çanakkale Köprüsü ihalesine 24 firma talip oldu!

1915 Çanakkale Köprüsü için 4'ü Japon, 3'ü Çinli, 2'si Koreli, 1'i İtalyan olmak üzere 24 firman ihale dosyası satın aldı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihalesi 26 Ocak'ta!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dahil) Kesimi Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında ihale edilecek. İhalesi 26 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek.

malatya köprüsü ihale Haberi

malatya köprüsü ihale

Malatya-Elazığ arasına Fırat Nehri üzerine yapılacak olan yeni köprünün ihalesi yapıldı. Yaklaşık 252 milyon TL ihale bedelli köprünün proje maliyeti açısından Malatya'daki son 10 yılda en büyük proje olduğu vurgulandı. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Malatya Elazığ karayolunda mevcut köprünün yanında yaptırılacak olan yeni köprü, tüneller ve bağlantı yolları ile ilgili ihale yapıldı. Proje maliyeti yaklaşık 252 milyon TL olarak hesaplanan ihaleye 10 firma katıldı. Bunlardan 9'u teklif verdi. İhalede en düşük teklifi Doğuş İnşaat+Gülsan İnşaat verdi. Verilen teklif 161 milyon TL olduğu bildirildi. 578 metre uzunluğundaki yeni karayolu köprüsü Elazığ yolundaki tüneller ile yol yapım projesini kapsıyor. 


Türkiye...