29 / 03 / 2024

Malatya meydan çalışması

Malatya meydan çalışması

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, meydan ve çevre düzenleme çalışmaları ile İpek caddesinde inşa edilen Semt Pazarı ve Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Malatya Meydanı'nda yıkım başladı!

Malatya Emekliler Parkı ve civarındaki binaların yıkılacağı ve alanın yeşil alan olarak değerlendirileceği kararı sonrası yıkım çalışması başaldı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Ziraat Bankası yıkıldı.

Malatya Belediyesi'nden eski meydan için yıkım ihalesi!

Malatya eski belediye meydanında yapılması planlanan düzenleme kapsamında, yapıların yıkılması için ihale düzenleniyor. İhalenin yarın gerçekleşeceği açıklandı.

Malatya'ya 8 bin metrekarelik meydan!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e 8 bin metrekare büyüklüğünde bir meydan inşa ediyor.

Malatya Kuluncak'ta meydan çalışmaları başladı!

Malatya’nın ilçeleriyle birlikte sağlıklı büyümesini sağlamak için projelerini bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Kuluncak ilçesinde sürdürdüğü meydan düzenleme çalışmaları kapsamında üstyapı çalışmalarını da yüzde 50 seviyesinde tamamladı.

Malatya Doğanşehir'e meydan geliyor!

Malatya’nın bütün ilçelerine önemli hizmet ve yatırımlarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın en büyük ilçesi olan Doğanşehir de meydan düzenleme projesi yapacak.

Malatya Kuluncak'ta 42 kilometre asfalt çalışması yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuluncak ilçesinde de meydan düzenleme çalışmaları yapıyor. Kuluncak ilçesinde ayrıca 42 km. asfalt çalışması yapacak.

Malatya Battalgazi'de yalnız kalan tarihi minareler, yıllara meydan okuyor!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde camileri zamanla yıkılan ve yalnız kalan tarihi minareler, yıllara meydan okuyor. Bünyesinde barındığı eserlerle tarihin izlerini taşıyan Battalgazi'deki tarihi minareler dikkati çekiyor.

Malatya Kuluncak meydanı yenileniyor!

Kent genelinde fiziki yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarını ilçelerde de yapmaya devam ediyor. Kuluncak’ın ilçe meydanı baştan aşağı yenileniyor.

Malatya'da Kent Estetik Kurulu oluşturuldu!

Malatya Belediyesi, tarihi ve doğal değerlerine uygun ilke kararları alarak, meydan, bulvar, ana caddelerle ilgili ve yetkili birimlerin katılımıyla çözüm üretmek, görüş bildirmek ve kararlar almak suretiyle Kent Estetik Kurulu'nu oluşturdu.

Malatya Doğanşehir'de sokak ve meydan düzenleme çalışmaları başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, mahalleye dönüşen köylerde geleneksel yapıyı bozmadan, sokak ve meydan düzenleme çalışmalarına başlandı.

Malatya'da muhtarlık binası inşaatı çöktü!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı'ndaki yapımı süren muhtarlık binasının ikinci katının çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı.

Malatya Kültür Merkezi ve Semt Pazarı'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, meydan ve çevre düzenleme çalışmaları ile İpek caddesinde inşa edilen Semt Pazarı ve Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Malatya'da çevreyolu altgeçidinin üzeri yeni meydan oluyor!

Karayolları tarafından Turgut Temelli Alt Kavşağı ile Adliye Kavşağı arasında yapılan alt geçit üzerinde Malatya Belediyesi’ nin sürdürdüğü meydan ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor....

Malatya meydan çalışması Haberi

Malatya meydan çalışması

18 Aralık Perşembe günü gerçekleşen inceleme gezilerine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları ile ilgili Daire Başkanları ve Şube Müdürleri de katıldı. 


Meydan düzenlemede sona yaklaşıldı

İlk olarak Adliye yanı alt geçit üzerine oluşturulan yaklaşık 7 dönümlük meydanda yapılan çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Çakır, düzenleme çalışmaları ile ilgili olarak yetkililerden bilgiler aldı. Bitme aşamasına getirilen düzenleme çalışmaları çerçevesinde, meydan içerisine kafeterya, oturma grupları ve sergi alanları yapıldığı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra ipek caddesinde yapımı devam eden Semt Pazarı ve Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu.


Önemli bir tesis

Kapalı Semt Pazarı ve Kültür Merkezi ile ilgili bilgiler veren Başkan Çakır, bu projenin Malatya için önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Burası sadece bir kültür merkezi değil, aynı zamanda...