26 / 04 / 2024

malatya tohma deresi ıslah ve köprü ihalesi ne zaman

malatya tohma deresi ıslah ve köprü ihalesi ne zaman

Malatya'nın Darende ilçesinde Tohma Islah çalışmalarının 2. etabı ve 2 adet yeni köprü ihalesi 24 Ocak 2014 Cuma günü yapılacak. Belediye ve DSİ tarafından projelendirilerek yapılan 1. Etap Tohma Islah çalışmaları tamamlanmıştı...

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri Aralık'ta açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Önemli projelerden bir tanesi olan dünya için de örnek projelerden bir tanesi Kömürhan Köprüsü ve Tohma Köprüsü'nü inşallah aralık ayında açmak için bütün ekibimizle burada olacağız." dedi.

Malatya Tohma'ya kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tohma'ya yeni bir kültür merkezi kazandırıyor...

Malatya Tohma'ya kültür merkezi geliyor!

Hayata geçirdiği sosyal tesislerle Malatya’nın kültürel yaşamına önemli katkılar sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu alandaki yatırımlarını kırsala da yayıyor.

Malatya Tohma Çayı'na bisiklet yolu geliyor!

Malatya Büyükşehir Meclisi tarafından, Darende İlçesi Tohma Çayı boyunca bisiklet yolu yapılması ve Tohma Çayı boyunca ulaşım aksının 15 metre olarak düzenlemesi ile ilgili İmar Komisyon raporu da oylanarak kabul edildi.

Malatya Kuruçay Deresi ıslah ediliyor!

Kuruçay Deresi’nin ıslahının yapılarak modern bir hale getirileceğini kaydeden Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “14 km’lik alanda "Dere Islahı Projesi" uygulanacak. Düzenlemeler yapılarak ağaçlandırılacak" dedi.

Malatya Kömekavak Köprüsü'nün yerine yeni köprü inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sultansuyu Deresi üzerine 1970 yılında yapılan 45 yıllık tek şeritli Kömekavak Köprüsü’nü yıkarak yerine çift şeritli yeni köprü yapıyor.

Malatya Bulgurlu Deresi'ne köprü inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, özelliklerini yetirmiş, köprüleri yıkarak yenilerini yapıyor. Planlamalar çerçevesinde Bulgurlu Deresi üzerinde bulunan köprü yıkılarak, yerine 9 metre uzunluğunda daha sağlam ve geniş bir köprü yapılmaya başlandı.

Malatya'da kuraklık nedeniyle tarlasını sulayamayan çiftçilerden eylem!

Malatya'da kuraklık nedeniyle tarlasını sulayamayan çiftçiler eylem yaptı.Battalgazi ilçesinde Tohma Çayı'nın kuraklıktan etkilenmesi nedeniyle arazisini sulayamayan bir grup çiftçi, Karakaya Baraj Gölü'nden kanallara su bırakılmasını talep etti.

Malatya Tohma Islahı ve Köprü İhalesi 24 Ocak'ta yapılacak!

Malatya'nın Darende ilçesinde Tohma Islah çalışmalarının 2. etabı ve 2 adet yeni köprü ihalesi 24 Ocak 2014 Cuma günü yapılacak. Belediye ve DSİ tarafından projelendirilerek yapılan 1. Etap Tohma Islah çalışmaları tamamlanmıştı...

Malatya'da Sevgi Hastanesi'nin de olduğu bina icradan satılık!

T.C. Malatya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Malatya Kışla Caddesi üzerindeki 4 dükkanı müştemil otel ve hanı toplam 6 milyon 68 bin TL'den satışa çıkardı. Satış 6 şžubat 2012 Pazartesi günü 14:00-14:20 arasında yapılacak

malatya tohma deresi ıslah ve köprü ihalesi ne zaman Haberi

malatya tohma deresi ıslah ve köprü ihalesi ne zaman


Malatya'nın Darende ilçesinde Tohma Islah çalışmalarının 2. etabı ve 2 adet yeni köprü ihalesi 24 Ocak 2014 Cuma günü yapılacak.


Belediye ve DSİ tarafından projelendirilerek yapılan 1. Etap Tohma Islah çalışmaları tamamlanmıştı. Köprügözü mevkiinden başlayarak toplam 5 bin metre taş duvar ile Tohma Irmağı ıslah edilmişti. 2. Etap çalışma ile 11 bin 700 metreye ulaşacak olan duvar çalışmalarıyla Tohma, Köprügözü Mevkii'nde Gökyar Köprüsü'ne kadar iki taraflı ıslah edilecek. Yapılacak olan taşkın koruma duvarının tamamına özel üretim prefabrik korkuluk uygulaması da yapılacak. 2. Etap Islah Projesi kapsamında 2 adet taşıt köprüsü de inşa edilecek. Bu köprülerden bir tanesi Nadir İlkokulu karşısına, diğeri ise Sunguroğlu Petrol karşısına yapılacak.


Malatya...