28 / 03 / 2024

Maldiv turu

Maldiv turu

Balayı cenneti Maldiv Adaları Türk turistlerin de kadrajına girdi. THY’nin Maldivlere direkt uçmaya başlamasıyla 2007’de 2.000 civarında olan Türk turist sayısı 2013 sonunda 10 bine yaklaştı.

İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, İstanbul – Sultanahmet etabı kapsamında 15 Ekim Pazar günü kentte bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte detaylar...

Borsa İstanbul yükselişini üst üste 5. haftaya taşıdı! Borsada beklenen rakamlar tek tek açıklandı! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, artış eğilimini üst üste 5. haftaya taşırken, analistler, genel seçimlerin ikinci turu sonrasında endeksin yaklaşık yüzde 46 yükseldiğinie ve yatırımcıların temkinli hareket etmesinin yararlı olduğuna dikkat çekti.

Uzay turu bileti kişi başı 10 milyon 652 bin TL olarak belirlendi; 800 rezervasyon yapıldı

Uzay turu bileti kişi başı 450 bin dolar (10 milyon 652 bin TL) olarak belirlendi. Şu ana kadar 800 rezervasyon yapıldı. İşte detaylar...

28 Mayıs sonrası Türkiye’ye tur taleplerinde talep patlaması yaşandı!

Seçimlerin sona ermesiyle beraber Ruslar, Türkiye’ye akın etmeye başladı. ATOR tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrası Rusların Türkiye turu rezervasyonları son bir haftada yüzde 40 oranında arttı.

YSK açıkladı! Seçmen kağıtları ile ilgili yeni karar!

Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turu için seçmen kağıtlarına yönelik yeni karar alındı. İşte detaylar!

Seçimin ikinci turu öncesi piyasa sallantıda! İslam Memiş gram altındaki bombayı patlattı!

İslam Memiş, seçimin ikinci turu öncesi, dolar, borsa ve gram altın altına dair bazı uyarılarda bulundu. İşte detaylar!

Altın, döviz, borsa paranız nerede ise dikkat! İslam Memiş uçuşa geçecek tarihi açıkladı

 Altın üzerine her tahmini tutan Uzman isim İslam Memiş, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu aşamasında borsa ve dolar üstünde ki tahminlerini açıkladı. İkinci kez şaşırmaya hazır olun ifadeleri kullanılırken Memiş'ten değerlendirme geldi.

Piyasalar 2. turu beğenmedi! 28 Mayıs'a kadar piyasada oynaklık sürer!

Seçimlerinin ikinci tura kalması piyasaların en sevmediği senaryo olarak değerlendiriliyor. 28 Mayıs seçimlerine kadar borsada volatil ortamın devam etmesi beklenirken, belirsizlik ortamının Türk Lirası üzerinde de baskı oluşturacağı tahmin ediliyor.

Kia EV6 otomobil fiyatları ne kadar? Kia EV6 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kısa bir süre içerisinde sizlere en eğlenceli turu attıracak Kia ev6 vazgeçilmeziniz olacak. Peki Kia EV6 otomobil fiyatları ne kadar?  Kia EV6 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Sürücüler dikkat! İşte trafiğe kapatılan o yollar...

İstanbul'da, 57'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı bugün gerçeleştiirliyor. Bu nedenle megakent İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İşte trafiğe kapatılan o yollar...

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı 2022'nin sonunda açılıyor!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ile ilgili açıklamalar yaptı. Metro hattında gelinen son noktaları paylaşmak amacıyla bir basın turu düzenleyen Alpkökin, metroyu 2022'nin sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

3 boyutlu gayrimenkul turu platformu geliyor!

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, üç boyutlu "360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu"nu piyasaya sunmak için çalışmalara başladı.

Maldiv turu Haberi

Maldiv turu

Balayı cenneti Malp Adaları Türk turistlerin de kadrajına girdi. THY’nin Malplere direkt uçmaya başlamasıyla 2007’de 2.000 civarında olan Türk turist sayısı 2013 sonunda 10 bine yaklaştı. Malpler’de Türk bayrağını dalgalandıran bir de Türk adası var.


Hint Okyanusu’nda 1200 mercan adasından oluşan Malpler, Kasım 2012’den itibaren Türk Hava Yolları’nın direkt uçuşlara başlamasıyla Türk turistlerin de kadrajına girdi. Daha çok balayı için tercih edilen adalara Türkiye’den giden turist sayısı birkaç yıl içinde neredeyse 4’e katlandı. Malp Turizm bakanlığının verdiği bilgilere göre ülkeye giden Türk Turist sayısı 2007'de 2500 civarında iken 2013 sonunda 9 binin üzerine çıktı. Bakanlık yetkilileri THY uçuşlarının katalizör olduğunu belirterek, Türkiye’yle birlikte, İstanbul üzerinden gelen Ortadoğu ve Doğu Avrupalı turist sayısının da arttığını söylüyor.  Malpler mercan takım adaları üzerine...