29 / 03 / 2024

3 boyutlu gayrimenkul turu platformu geliyor!

3 boyutlu gayrimenkul turu platformu geliyor!

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, üç boyutlu "360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu"nu piyasaya sunmak için çalışmalara başladı.



Huawei Türkiye Ar-Ge Merkez, gayrimenkul sektöründeki potansiyel müşterilere, fiziksel olarak emlak ofislerinde ya da satışı yapılması planlanan gayrimenkulde bulunmalarına gerek kalmaksızın gerçekçi bir emlak turu deneyimi sunmayı hedefliyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ,ilk kez Türkiye'de geliştirilecek platform, sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik gözlükleri, masaüstü bilgisayar ve akıllı telefon gibi cihazlardan kolay erişim sağlanacak.

Ar-Ge merkezinin geliştirdiği uygulama, gayrimenkul sektöründeki potansiyel müşterilere, fiziksel olarak emlak ofislerinde ya da satışı yapılması planlanan gayrimenkulde bulunmalarına gerek kalmadan gerçekçi bir emlak turu deneyimi sunmayı amaçlıyor. Ürün ayın zamanda, gayrimenkulle yakın ilişkili sektörlerin de gelişmesine olanak sağlıyor. Benzerlerinden farklı olarak yapay zeka teknolojisi ve sanal gerçeklik ekipman desteği ile meydana gelen iç tasarım ve üç boyutlu sanal tur uygulamasının üzerinde 2019 yılından itibaren bu yana çalışan Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, 2021 sonunda ürünü Türkiye'deki müşterileriyle buluşturmayı hedefliyor.

3 boyutlu gayrimenkul turu platformu geliyor!

"360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu"; eksiksiz bir kullanıcı deneyimi için bilgisayar, akıllı telefon, tablet, sanal gerçeklik gözlüğü gibi ürünleri dahil eden çoklu cihaz desteği ile beraber 5G uyumluluğu ile yüksek çözünürlüklü görselleri düşük gecikme süresi ile sunabilecek. Platform, sadece 5G destekli sanal gerçeklik ürünlerinde değil, LTE bağlantısı ve kablosuz ağ bağlantısı ile mobil uygulama ve bilgisayarlar üzerinden de kullanılabilecek.
Gayrimenkul alacaklar dikkat! Tapuda yeni sistem!


Geri Dön