28 / 03 / 2024

maltepe dragoos satılık rezidans

maltepe dragoos satılık rezidans

Dap Yapı'nın Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim yerlerinden Maltepe'de yükselen projesi Dap Dalga Kule'de kısa bir süre için stüdyo dairelerin fiyatı 179 bin liradan satılıyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Maltepe Mesa Cadde satılık daire!

Toplam 253 daireden oluşan Mesa Cadde Konutları deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.  Maltepe Mesa Cadde satılık daire fiyatları 555 bin TL'den başlıyor.

Gökada Mesa Evleri satılık!

Gökada Mesa Evleri satılık daireleri 6, 11 ve 16 katlı bloklar halinde yükselecek. Proje İstanbul Maltepe'de Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi...

Maltepe Gökada satılık daire!

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık!

Toplam 300 konut ve 5 adet ticari üniteden meydana gelen Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim.

Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları!

Toplam 999 daireden meydana gelen Maltepe Nuvo Dragos projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Küçükyalı satılık ev fiyatları!

Nidapark Küçükyalı Evleri, İstanbul Maltepe-Küçükyalı bölgesinde inşa ediliyor. Nidapark Küçükyalı satılık ev fiyatları 480 bin liradan başlıyor.

Sur Yapı Maltepe satılık daire!

300 konut ve 5 ticari birimden oluşan Sur Yapı Maltepe projesinde daire satışları başladı. İşte, Sur Yapı Maltepe satılık daire seçenekleri...

Maltepe Ona9 Dragos satılık!

"Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Ona9 Dragos satılık daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Sahilada Maltepe satılık daire fiyatları!

Sahilada Maltepe satılık daire fiyatları 452 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kapıcıoğlu İnşaat projesi Sahilada Maltepe'de lansman fiyatları için son gün 29 Şubat...

Adatepe Sahilada Residence satılık!

Adatepe Sahilada Residence satılık evlerin metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Maltepe Sahili'ne 300 metre mesafede yükselen Sahilada Residence projesinde 290 rezidans bulunuyor...

Sahilada Adatepe Maltepe satılık!

Sahilada Adatepe Maltepe satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Kapıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 bloktan oluşuyor.

maltepe dragoos satılık rezidans Haberi

maltepe dragoos satılık rezidans


Dap Yapı'nın İstanbul Maltepe'de 8 bin metrekare alanda yükselen Dap Dalga Kule projesi 22 katlı 2 blokta 369 üniteden oluşuyor. 


Teslimlerin 2014'ün Haziran ayında yapılcağı projede büyüklüğü 45-61 metrekare arasında değişen stüdyolar, 60-88 metrekare arasında değişen 1+1'ler, 80-101 metrekare arasından değişen 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Dap Dalga Kule'de 30 Eylül tarihine kadar geçerli olmak üzere stüdyo daireler 179 bin liradan 50 ay 0 faizli vade ile satışa sunulurken, 1+1'ler 290-488 bin lira, 2+1 daireler ise 400-600 bin lira arasında değişen fiyatlardan satışa sunluyor. 


Adalar manzarasına sahip Dap Dalga Kule, yatırımcılara kurumsal yönetim sistemiyle işletilecek olmasından dolayı yatırımcılarına kazanç vadediyor. Projede açık ve kapalı otopark, açılıp kapanabilen yüzme havuzu, sauna ve fitness center, yürüyüş yolları, Türk hamamı, jakuzi, yürüyüş yolları ve koşu parkurları...