20 / 04 / 2024

Maltepe Esenkent kentsel dönüşüm

Maltepe Esenkent kentsel dönüşüm

Bolu Abant'ta düzenlenen Kentsel Dönüşüm Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’nin Küçükyalı, Yalı, Başıbüyük, Gülsuyu, Gülensu ve Esenkent mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm projelerini değerlendi

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Maltepe Atışokulu Mahallesi'ndeki 38 bin 100 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi, Esenkent (Atışokulu) Mahallesinde Muhtelif Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Maltepe Esenkent Mahallesi'ndeki 38 bin 100 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi Esenkent (Atışokulu) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanmış olan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Maltepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, E-5 Kuzeyi - E5 - Güneyi - Dragos - Esenkent Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Nexonya Fergona ön talep topluyor! 240 konutluk yeni proje!

Nexonya Fergana projesi, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda Maltepe Esenkent’te hayata geçiriliyor. Projede toplam 240 adet konuta yer veriliyor. İşte Nexonya Fergana ile ilgili merak edilen detaylar...

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Erhan Gündoğdu ve İsmail Turgut ortaklığında kuruldu.

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

Gms Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gms Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Kiyan ve Müzeyyen Barut ortaklığında kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Gülsuyu ve Gülensu sakinlerinin kentsel dönüşüm isyanı!

İstanbul Maltepe Gülsuyu ve Gülensu mahalle sakinleri uzun yıllardır mahallerinin yeniden inşa edilmesini bekliyor. Mahalle halkı, uzun süredir  bölgede gerginlik yaratan kentsel dönüşüm ile ilgili taleplerini sıraladı.

Maltepe Esenkent kentsel dönüşüm Haberi

Maltepe Esenkent kentsel dönüşüm

Maltepe Belediyesi'nin Bolu Abant'ta akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirdiği "Kentsel Dönüşüm Değerlendirme Toplantısı”nın açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana dayatan değil danışan bir belediye olacağız dedik. Bu kapsamda kentsel dönüşümü halkın yararına gerçekleştirmek istiyoruz. Bu toplantılarla Maltepe’yi vatandaşlarımızın nasıl görmek istediğini ölçerek, onların ayağına gideceğiz ve halk buluşmalarında bu projelerimizi mutlaka onaylarına sunacağız” dedi.

Toplantıya Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç başta olmak üzere, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Plan ve Proje Müdürü Aliye Şengül, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Handan Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metropoliten Planlama ve Kentsel Tasarım Merkezi (IMP) Başkanı Prof. Dr. İbrahim Baz, İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık...