25 / 04 / 2024

Maltepe Konutları projesi

Maltepe Konutları projesi

KİPTAŞ'ın 14 Nisan'da satışa çıkardığı Maltepe Konutları'nın II.Etap'ına yapılan başvuru sayısı 510'a ulaştı. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

Maltepe'de 95 metrekare konutlar kuraya kaldı

KİPTAŞ'ın 14 Nisan'da satışa çıkardığı Maltepe Konutları'nın II.Etap'ına yapılan başvuru sayısı 411'e ulaştı. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

KİPTAŞ Maltepe Konutları'nın II. Etap'ına 89 yeni başvuru!

KİPTAŞ Maltepe Konutları II. Etap'ın Pazartesi başlayan kampanyasına bugün 89 yeni başvuru geldi. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

KİPTAŞ Maltepe Konutları'nın II. Etap'ına 44 yeni başvuru!

KİPTAŞ Maltepe Konutları II. Etap'ın dün başlayan kampanyasına bugün 135 başvuru geldi. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

TOKİ İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 577 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 577 yeni konutu kaçırmayın...

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Niğde Emlak Konutları projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Çanakkale Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti ne olacak?

MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Özel; “Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti herkes tarafından merak ve endişe içinde bekleniyor”dedi.

Rota Maltepe Konutları fiyatlar!

Rota Maltepe Konutları fiyatlar bilgisine göre projede daire fiyatları minimum 230 bin TL'den başlıyor. Proje Aydınoğlu İnşaat tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirildi...

Oyak Dragos Maltepe Konutları iletişim!

Oyak Dragos projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Cevizli Mahallesi'nde hayata geçirildi. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor...

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Piazza Maltepe Konutları satılık ev fiyatları!

Piazza Residence projesi, İstanbul Maltepe'de hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 502 bin TL'den başlıyor...

Fuzul TEM Konutları Projesi 2017!

Fuzul TEM Konutları Projesi projesinde daireler 2019'un sonunda teslim ediliyor. Fuzul TEM Konutları projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor...

Maltepe Dolgu Projesi'nde asıl amaç yeşil alan kazandırmak!

İBB Üst Yapı Projeler Müdür Yardımcısı Raziye Yazar, Maltepe Dolgu Projesi'nde çok az yapılaşma bulunduğunu, asıl amacın yeşil alan kazanmak olduğunu söyledi.

Kiptaş Evla Maltepe Konutları fiyatlar!

Kiptaş Evla Maltepe Konutları fiyatları 2+1'lerde 460 bin liradan başlayarak değişiyor. Kiptaş Evla Maltepe projesi 15 ayda tamamlanacak...

Föy İnşaat KİPTAŞ Maltepe Evla Projesi!

Föy İnşaat KİPTAŞ Maltepe Evla projesi satışa çıktı. Maltepe Evla Evleri projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

Ali Kılıç, Maltepe M’Expo projesi için destek istedi!

Maltepe esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo ve Maltepe Meydan projesi için destek istedi. Projelere tam destek veren esnaflar da, ilçenin bu projelerle kalkınacağını belirtti.

Maltepe Konutları projesi Haberi

Maltepe Konutları projesi

KİPTAŞ Maltepe Konutları'nın 2'nci etabındaki konutlar Pazartesi satışa çıkarılmıştı. Bugün 95 metrekare büyüklüğündeki daireler için 57, 105 metrekarelik daireler için 24, 125 metrekare büyüklüğündeki daireler için 8, 150 metrekare daireler için 10 başvuru oldu.

Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

Konut alanı         Adedi         Başvuru Sayısı

95 metrekare      192            269

105 metrekare    420            127