20 / 04 / 2024

mamak Gülseren Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi

mamak Gülseren Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi

Mamak’ın gecekondu sorununu adım adım çözüme kavuşturan kentsel dönüşüm projelerinden biri de Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesi. 440 bin metre karelik bir alanda uygulanan proje etap etap tamamlanıyor.

Gülseren-Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi Mamak'ı değiştirecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, Mamak'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını belirtti.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. Etap 1. Bölge başvuruları başladı!

Mamak Gülseren Mahallesi  3. Etap 1. Bölge kapsamında yer alan 36 adet konut için başvurular kabul edilmeye başlandı.

TOKİ Mamak Gülseren 3. Etap 1. Bölge başvuruları başladı!

70 adet konutun yer aldığı TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 1.Bölge'de taksit tutarları 237,13 TL ile 794,93 TL arasında değişiyor. 

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap son başvuru bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap projesi satışa sunuldu. 

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve TOKİ stoklarında yer alan 66 adet konut satışa sunuldu. 

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları başlıyor!

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 2.Bölge TOKİ için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi'ndeki 133 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Mamak Gülseren 3. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 1. Bölge'de yer alan 60 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Mamak Gülseren 3. Etap TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap Projesi'nde yer alan konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Alt Gelir sözleşme tarihleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap Projesi'nde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren 3. Etap başvuruları 2 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap'ta yer alan konutlar için başvurular 2 Ekim'de başlayacak.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren kura tarihi!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren kura tarihi 15 Ağustos 2017 olarak belirtiliyor. Toplamda 88 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 209 bin 766 TL'den başlıyor.

mamak Gülseren Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

mamak Gülseren Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi


Kentsel dönüşüm projeleriyle Mamak’ı Başkent’in yıldızı haline getiren Mamak Belediyesi bölgede büyük bir dönüşüme imza atıyor. Mamak’ın en önemli sorunlarından biri olan gecekondu sorununu adım adım çözüme kavuşturan kentsel dönüşüm projelerinden biri de Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesi. 440 bin metre karelik bir alanda uygulanan proje etap etap tamamlanıyor. Yoğun bir şekilde çalışmanın devam ettiği Gülseren Anayurt’ta 1237 gecekondudan 1190 ise yıkıldı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Daha modern bir Mamak için hazırladığımız projelerin başında kentsel dönüşüm projeleri geliyor. Üstü açık dev bir şantiyeye çevirdiğimiz Mamak’ta bir yandan yeni ve modern konutlar yapıyoruz bir yandan da gecekonduları yıkıyoruz. Sosyal donatıları, kültürel tesisleri, ticaret merkezleri, yeşil alan ve rekreasyon alanlarıyla kentsel dönüşüm projelerimiz örnek alınıyor. Bu projeler aynı zamanda Mamaklıların...