19 / 04 / 2024

Man Hafriyat iletişim

Man Hafriyat iletişim

Man Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Marhan tarafından kuruldu.

18 maddede sitelerde iletişim felsefesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde iletişim felsefesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Konut sitelerinde iletişim!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " Site yönetimlerinin temeli iletişim " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Kumru Ankara Konutları iletişim!

Barış Manço Parkı'nın hemen yanında inşa edilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Kumru Ankara Konutları iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 79 59 olarak belirlendi.

AND Kartal Soğanlık iletişim!

AND Kartal Soğanlık iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Hafriyat çalışmaları 2016 yılı Ocak ayı sonrasında başlayacak olan proje 7 blok halinde yükselecek.

Nurol GYO'nun iletişim danışmanı Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler oldu!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan NUROL GYO, iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler ile çalışmaya başladı.

Kartal DKY Evleri iletişim!

Kartal DKY Evleri iletişim numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. Hafriyat çalışmaları devam eden proje 6 konut bloğu, 1 ofis bloğu ve ticari bloktan meydana geliyor.

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim!

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim için 0212 275 57 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Hafriyat çalışmalarının bu ay başlaması planlanan proje Bertuğbey İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Optimum Yaşam Merkezi Bahar Ünal İletişim ile anlaştı!

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından kurulan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı büyümeye devam ediyor.Bahar Ünal İletişim Optimum Yaşam Merkezi’nin iletişim dnaışmanı oldu.

Contactplus, JLL Türkiye’nin iletişim danışmanlığını üstlendi!

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren, yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye’nin iletişim danışmanı, sektörde 10. yılını kutlayan Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

JLL Türkiye’nin iletişim danışmanlığını Contactplus üstlendi!

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren, yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye’nin iletişim danışmanı, sektörde 10. yılını kutlayan Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Keller Williams iletişim çalışmalarını Ajanda PR yürütecek!

Dünya genelinde 20’ye yakın ülkede 700’e yakın bölge müdürlüğü ofisi ve 100 binden fazla danışman sayısı ile en büyük gayrimenkul şirketi olan Keller Williams önümüzdeki süreçte tüm iletişim çalışmalarını Ajanda PR yürütecek...

Man Hafriyat iletişim Haberi

Man Hafriyat iletişim

Man Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Marhan tarafından kuruldu.

Man Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

HAFRiYAT  Her türlü Hafriyat islerini yapmak, yaptırmak,gerek kendi gerekse taseronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almıs ve alacagı ihaleleri baska isletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdigi isletmeler araç satar veya kiraya verir. 2. Her türlü hafriyat ile ilgili tasıma nakliyesini yapmak yaptırmak INSAAT 1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak 2. Yurt içinde...