26 / 04 / 2024

manavgat örnek aşağıhisar arasındaki köprü ne zaman açılacak

manavgat örnek aşağıhisar arasındaki köprü ne zaman açılacak

Antalya' nın Manavgat ilçe Belediye Başkanı ve CHP Belediye başkanı adayı Şükrü Sözen, ilçe trafiğini 3 araç köprüsü ve 3 yaya köprüsü yaparak rahatlatacaklarını söyledi...

Eskişehir'de 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Eskişehir Alpu Belediyesi, Eskişehir ili, Alpu ilçesi, Ağaçhisar ve Yunusemre mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

BİM'de Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye düştü!

BİM 2 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye satılacağı belirtildi. İşte yeni ay kataloğu fiyat listesi...

Soytaş Foça'nın örnek dairesi tamam! Konut teslimleri Haziran'da! 

Soytaş Holding imzasıyla hayata geçirilen Soytaş Foça projesiin örnek dairesi tamamlandı. Projede yer alan konutların Haziran 2023'te teslim edilmesi planlanıyor. 

Manavgat'ta yangın mağdurları için inşa edilen 297 konutun sahipleri belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), AFAD koordinasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenenler için inşa edilen 297 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Antalya Manavgat’a TOKİ geliyor! 240 vadeyle ev sahibi olun

Antalya TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, TOKİ Antalya Manavgat Projesi’nde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Antalya Manavgat 2022 konut fiyatları ne kadar?

Manavgat'a 300 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı Antalya'nın Manavgat ilçesine 300 yataklı Devlet Hastanesi inşa ettirecek. Hastane inşaatının kısa sürede başlaması bekleniyor.

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Manavgat'ta yanan konutlar yöresel mimariye uygun inşa edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yanan konutların kendi yerlerinde yöresel mimariye uygun bir şekilde yapılacağını açıkladı.

Hisar'ın Esenyurt'taki fabrikası 94 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük mutfak eşyası üreticilerinden Hisar’ın Esenyurt’taki fabrikası satışa sunuldu. Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, “Borçlarımıza karşılık fabrikayı bankaya bıraktık. Temiz bir sayfa açıyoruz, üretime Çerkezköy’de yeni kuracağımız fabrikada devam edeceğiz” dedi.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Ekim 2021'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada inşası devam eden Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler hattının Ekim 2021'de hizmete açılacağını açıkladı.

manavgat örnek aşağıhisar arasındaki köprü ne zaman açılacak Haberi

manavgat örnek aşağıhisar arasındaki köprü ne zaman açılacak


Antalya'nın Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Belediye başkanı adayı Şükrü Sözen, ilçe trafiğini 3 araç köprüsü ve 3 yaya köprüsü yaparak rahatlatacaklarını söyledi. 


Başkan Sözen, 30 Mart mahalli seçimler kapsamında ilçe trafiğini rahatlamaya yönelik çalışma yaptıklarını kaydetti. Sözen, Ulaşım Master Planı kapsamında 3 araç köprüsü ve 3 de yaya köprüsünün bulunacağını bildirdi. İyi kurgulanmış ulaşım alt yapısının modern bir yerleşim yerindeki yaşam kalitesinin en önemli göstergesi olduğunu belirten Başkan Sözen, Büyükşehir Yasası'na uygun olarak yaptıkları çalışmalarla ulaşım sorununa bütüncül çözümler üretmeyi hedeflediklerini söyledi. Sözen, 26 gün sonra yapılacak mahalli seçimlerde halkın sandıkta yeniden görev vermesi halinde, Ulaşım Master planının Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ile ortak olarak yapılacağını ifade etti.


Sözen, Ulaşım Master Planı'nda merkezle birlikte belde ve köylerin...