24 / 04 / 2024

manavgat teslim

manavgat teslim

Manavgat'ta meydana gelen yangınlar sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için köylere kurulan 177 konteyner yakın zamanda vatandaşlara teslim edilecek. 

Manavgat'ta yangın mağdurları için inşa edilen 297 konutun sahipleri belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), AFAD koordinasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenenler için inşa edilen 297 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Manavgat'ta yeni evler teslim ediliyor!

Temmuz ayında çıkan orman yangınları nedeniyle Manavgat'ta çok sayıda ev kullanılmaz hale gelmişti. Yananların yerine inşa edilen evler hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 

Manavgat'ta 1100 konut bir senede teslim edilecek!

Manavgat'taki orman yangınları sırasında yanan evlerin yerine inşa edilen konutları inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni konutlara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Manavgat'ta afetzedelere 177 konteyner ev teslim edilecek!

Manavgat'ta meydana gelen yangınlar sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için köylere kurulan 177 konteyner yakın zamanda vatandaşlara teslim edilecek. 

Manavgat'ta köy, belde ve ilçe belediyelerinin mal varlıkları devredildi!

Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Otogar Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda köy, belde ve ilçe belediyelerinin mal varlıkları, personel sayıları ve muhasebe kayıtları tutanak altına alınarak devir teslim işlemi gerçekleştirildi...

Türkiye Manavgat Suyu'nu Libya'ya satacak!

Veysel Eroğlu, Manavgat Çayından elde edilecek arıtılmış suya Libyanın talip olduğunu belirterek, "Libya yönetimi, Manavgat suyuna talip oldu. Biz hazırlıklarımızı tamamladık. Manavgat sahilinden suyu teslim edebilecek durumdayız" dedi

Oksizen Konakları'nda 700 bin dolara! Mayıs'ta teslim!

Oksizen Konakları'nda evler sahiplerine mayıs sonundan itibaren teslim edilmeye başlanacak

TOKİ Trabzon Arsin'de 184 konut teslim ediliyor

Toplu konut idaresi Trabzon Arsin'de yer alan 184 konut teslim edilecek

TOKİ Düzce Metek'te 128 konut teslim ediliyor

Toplu konut idaresi'nin Düzce Merkez Metek'te yer alan 128 konut teslim edilecek

TOKİ Ankara Mamak'da 103 konut teslim ediliyor

Toplu konut idaresi'nin Ankara Mamak Yatıkmusluk'da yer alan 103 konut teslim edilecek

Ahmet Ağaoğlu: Manavgat Çöplüğü'ne golf sahası yapalım

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu Manavgat Çöplüğüne golf sahası yapabileceklerini söyledi

TOKİ Antalya Çıplaklı'da 472 konut teslim ediyor

Toplu konut idaresi (TOKİ) Antalya Çıplaklı'da 472 konutu teslim edecek

TOKİ Ankara Polatlı 2. Etap'ta 648 konutu teslim ediyor

Toplu konut idaresi (TOKİ) Ankara Polatlı 2. Etap'ta yaptırdığı 648 konutu teslim edecek

manavgat teslim Haberi

manavgat teslim

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı  (AFAD), Manavgat'ta yangın nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşların kalması için 2020 konteyner kurulumu yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 177 konteynerin içine eşyalar yerleştirilirken 25 konteynerin  altyapı, elektrik ve su hattı bağlama çalışmaları devam ediyor. 

Belirlenen tespitler çerçevesinde evi yıkılmış, yıkılmak üzere olan veya ağır hasarlı evlere sahip aileler için hazırlanan 21 metrekarelik konteynerlerde, yatak ve oturma odası, mutfak, duş ve lavabo yer alıyor. 

Dört kişilik aile için tasarlanan konteynerlerin içerisine, AFAD ekipleri tarafından ailelerin acil ihtiyaçlarını gidermesi için 4 katlanır yatak, 4 yastık, 4 nevresim takımı, bardak, tabak, tencere, tava, kepçe, kaşık, çatal, tuzluk, bulaşık malzemeleri ve elektrikli ocak yerleştirildi. Ek olarak olası yangınlara karşı konteynerlere 2'şer yangın tüpü ve bölgenin sıcak...