18 / 04 / 2024

mango genç kız

mango genç kız

Tekstil perakendeciliğine kadın giyim ile başlayan ardından koleksiyonuna erkek giyim ve aksesuarları dahil eden Mango online satış kanalında sezon ortası indirim kampanyası başlattı. Genç kız koleksiyonunu kampanyaya dahil eden Mango’da indirim oranı seçili ürünlerde yüzde 50’yi buluyor.

Mango’dan genç kız modasında yüzde 50’ye varan indirim! 23 Eylül 2022 Mango fiyat listesi!

Tekstil perakendeciliğine kadın giyim ile başlayan ardından koleksiyonuna erkek giyim ve aksesuarları dahil eden Mango online satış kanalında sezon ortası indirim kampanyası başlattı. Genç kız koleksiyonunu kampanyaya dahil eden Mango’da indirim oranı seçili ürünlerde yüzde 50’yi buluyor.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kızılay bağışıyla ilgli Ensar Vakfı'ndan ABD'de yurt açıklaması!

Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış tartışılmaya devam ediyor. Ensar Vakfın'da yapılan açıklamada;" Gençlerin güven içerisinde barınabileceği bir yurt projesi TÜRKEN Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı...

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye iki katlı oyun evi hediyesi!

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı dünya evine girdi!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı ve Samsunlu iş adamı Ahmet Derebey’in oğlu genç iş adamı Sefa Derebey dünya evine girdi.

TÜRGEV Mardin'de kız yurdu açıyor!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı, Mardin'de ilk kız öğrenci yurdunu açmayı planlıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı,'' TÜRGEV Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu 250 kişilik olacak.'' dedi.

Çilek, son serisiyle genç kız odalarını saraya dönüştürüyor!

Çilek, son olarak tasarladığı 'Sultan' serisi, serinin öne çıkan modülleriyle genç kız odalarını saray dairesine dönüştürüyor.

Aydın Kızılcabölük'ün imar sorunu gençleri mağdur etti!

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

Akif Çağatay Kılıç Çorum Kız Öğrenci Yurdu binasını inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çorum'da yapımı tamamlanan bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu binasını inceledi.

Kızıltoprak Gençlikevi hizmete açılıyor!

Geçtiğimiz yıl Balbey Mahallesi’nde bulunan Gençlikevi’ni hizmete açan Muratpaşa Belediyesi, ikinci Gençlikevi’ni Kızıltoprak Mahallesi’nde hizmete açıyor. Kızıltoprak Mahallesi 920 Sokak içerisinde hizmet verecek olan Gençlikevi’nin 86 öğrenci kapasiteli

Kızılcahamam Gençlik Merkezi açıldı!

Kızılcahamam Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü Binası’nın açılış törenine katılan ve bir konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Bu zamana kadar Kızılcahamam’a eski parayla 20 trilyon liralık asfalt döktük” dedi.

Konya Mümine Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV), kız öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla Konya'da yaptırdığı Mümine Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu, düzenlenen törenle açıldı.

İzmir Adile Sultan Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın İzmir'deki Adile Sultan Yüksek Öğrenim Kız Yurdu açıldı. TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bayraktutar: "Yurdun, kız öğrencilerimiz açısından önemli bir misyonu yerine getirdiğine inanıyoruz" dedi.

mango genç kız Haberi

mango genç kız

Yüzde 100 İspanyol sermayesiyle kurulmuş bir aile şirketi olan Mango günümüzde 109 ülkede 14.000'den fazla çalışanıyla kadın, erkek ve çocuklara yönelik 2.236 giyim mağazası ile faaliyet gösteriyor.

Modern ve şehirli kadını giydirmek ve onun günlük ihtiyaçlarına cevap vermek üzere yola çıkan Mango, aksesuar ve mayo kategorisinde de geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

İşte 23 Eylül 2022 Mango Fiyat Listesi!

Desenli koton tişört ilk fiyat 259,99 TL Güncel fiyat 129,99 TL
İspanyol paçalı jean pantolon ilk fiyat 499,99 TL güncel fiyat 309,99 TL
Pamuklu çizgili tişört ilk fiyat 179,99 TL Güncel fiyat 79,99 TL
Büzgü detaylı çiçekli elbise ilk fiyat 479,99 TL Güncel fiyat 249,99 TL
Pamuklu çizgili tişört ilk fiyat 179,99 TL Güncel fiyat 79,99 TL
Çizgili pantolon ilk fiyat 479,99...