29 / 03 / 2024

mango indirimi

mango indirimi

Tekstil perakendeciliğine kadın giyim ile başlayan ardından koleksiyonuna erkek giyim ve aksesuarları dahil eden Mango online satış kanalında sezon ortası indirim kampanyası başlattı. Genç kız koleksiyonunu kampanyaya dahil eden Mango’da indirim oranı seçili ürünlerde yüzde 50’yi buluyor.

Mango’da kış indirimi: kaban ve paltolarda yüzde 50’ye varan indirim! Mango 16 Ekim 2022 fiyat listesi

İspanyol hazır giyim markası Mango hali hazırda indirimlerine devam ediyorken kışlıklarda indirim yaptı. İşte indirimli ürünler..

ÖTV indirimi beyaz eşya satışlarını yüzde 60 artırdı!

ÖTV indirimi beyaz eşyada satışları artırdı. Arçelik, ilk 2.5 haftada buzdolabı satışlarının yüzde 60, çamaşır ve bulaşık makinesi satışlarının ise yüzde 30 kadar arttığını açıkladı.

Naci Ağbal'dan vergi indirimi açıklaması!

Bu yıl vergi artışı öngörmediklerini belirten Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Şu anda başka sektörlerde geçici vergi indirimi düşünmüyoruz" dedi.

Silverline Ankastre'den çifte vergi indirimi!

Silverline Ankastre, ÖTV indirimine ek olarak, hem seçili ürünlerde hem de diğer tüm ürün gruplarında artı KDV indirimi uygulayacak.

Toskana Orizzonte'de tarihi fırsata ek yüzde 10 KDV indirimi!

Arıkan Yapı Emlak Konut ve GYODER’in öncülüğünde devam eden kampanya kapsamında, Toskana Orizzonte projesinde 240 ay vade seçeneğine ek yüzde 10 KDV indirimi ile tek katlı villa sahibi olma fırsatı sunuyor.

Hükümetten KDV indirimi!

Hükümet bazı sektörlerde ÖTV ve KDV indirimine gitti. Alınan Bakanlar Kurulu kararıyla konut ve mobilyada ortalama % 10 fiyat indirimi beklenirken, beyaz eşya sektöründe yazın yapılan düğün alışverişi erkene çekilecek.

Hamit Demir: Her dönem bir KDV indirimi beklentisi içerisindeyiz!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Her dönem bir KDV indirimi beklentisi içerisindeyiz. Çünkü yüksek oranlar tüketiciyi korkutuyor ve tüketici alım yönünde hareket edemiyor." dedi.

Konuta KDV indirimi hem tüketiciye hem de üreticiye kazandıracak!

Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, konutta KDV indirimi ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Habip Arıkan: Konutta KDV indirimi sektöre umut ışığı oldu!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan konutta KDV indirimi ve diğer düzenlemelerle ilgili açıklama yaptı. İşte Arıkan'ın o açıklamaları...

Next Level Çayyolu’nda yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Pasifik, Next Level Çayyolu’nda ev sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 KDV indirimi uyguluyor. Next Level Çayyolu’nda 150 metrekarenin üzerindeki tüm büyük dairelerde 31 Mart 2017'ye kadar yüzde 8 KDV uygulanacak.

Tem Point'te lansman indirimi!

Ön satışların başladğı Tem Point projesi İstanbul Sultangazi'de inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Tem Point'te lansman indirimi başladı.

Isı yalıtımı yaptırana vergi indirimi geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Gelir Vergisi Genel Tebliği ile ısı yalıtımı yaptırana vergi indirimi geldi..

Şehir Konakları peşin indirimi!

Konut ve ticari birimlerden meydana gelen Şehir Konakları projesi Sur Yapı imzasını taşıyor. Şehir Konakları peşin indirimi ile fiyatlar 394 bin TL'den başlıyor.

mango indirimi Haberi

mango indirimi

Yüzde 100 İspanyol sermayesiyle kurulmuş bir aile şirketi olan Mango günümüzde 109 ülkede 14.000'den fazla çalışanıyla kadın, erkek ve çocuklara yönelik 2.236 giyim mağazası ile faaliyet gösteriyor.

Modern ve şehirli kadını giydirmek ve onun günlük ihtiyaçlarına cevap vermek üzere yola çıkan Mango, aksesuar ve mayo kategorisinde de geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

İşte 23 Eylül 2022 Mango Fiyat Listesi!

Desenli koton tişört ilk fiyat 259,99 TL Güncel fiyat 129,99 TL
İspanyol paçalı jean pantolon ilk fiyat 499,99 TL güncel fiyat 309,99 TL
Pamuklu çizgili tişört ilk fiyat 179,99 TL Güncel fiyat 79,99 TL
Büzgü detaylı çiçekli elbise ilk fiyat 479,99 TL Güncel fiyat 249,99 TL
Pamuklu çizgili tişört ilk fiyat 179,99 TL Güncel fiyat 79,99 TL
Çizgili pantolon ilk fiyat 479,99...